Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Lion Alpin guide i Alperna

 

 

Lediga jobb hos Lion Alpin

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Nedan finner du våra lediga tjänster. Vill du skicka in en spontanansökan gör du det till info@lionalpin.se.

    

23/3 2023

Serviceinriktad reserådgivare med passion för skidåkning

Brinner du för sälj, rådgivning, service och skidåkning? Kommunicerar du klart och tydligt både muntligt och i skrift samt är välorganiserad och tål ett högt tempo? Brinner du för service och att skapa minnesvärda upplevelser? Då kanske du är Lion Alpins nya reserådgivare!

Om oss

Lion Alpin är en del av SkiGroup AS som driver ett flertal skidreseföretag i Skandinavien som årligen skickar över 50 000 resenärer till Alperna. I 40 år har Lion Alpin hjälpt skidglada svenskar ner till Alperna och har blivit kända för sin personliga service och djupa engagemang för varje enskild gäst. Våra reserådgivare är kompetenta, känner väl till samtliga resmål och gör allt i sin makt för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster före, under och efter deras resa.

SkiGroup har över 300 medarbetare under högsäsongen, och även om vi har kontor i 4 olika länder är vi en enda stor SkiGroup familj där alla känner alla och hierarkin är platt. Allas åsikt är lika mycket värd inom SkiGroup och beslutsvägarna är korta. Vår gemenskap bygger på en stor kärlek för skidåkning och vår lust att dela den med andra.

Vår ambition är att leverera de bästa skidupplevelserna för våra gäster och våra reserådgivare är oumbärliga för att lyckas med detta.

Om tjänsten och ansvarsområdena

Vi söker en duktig och ansvarstagande säljare och reserådgivare till Lion Alpin med passion för skidåkning.

Du kommer sälja resor genom flera olika kanaler: telefon, mail, formulär på hemsidor, sociala medier och chatt. Vi vill vara tillgängliga där våra gäster finns och vi svarar alltid så snabbt det bara går. Du har ansvar för hela säljprocessen från första kontakt med gäst till utsändelse av offerter, återkoppling på offerter, bokning, sälj av tilläggsprodukter som t.ex skidhyra samt uppföljning efter hemkomst från resan.

Lion Alpins målgrupp består till stor del av barnfamiljer och par, men vi har även många vänner som reser ihop i både mindre och stora grupper. Vi har även en del företagsresor och konferensresor. Du behöver identifiera gästernas behov och önskemål och matcha det med lämpliga skidorter och hotell. Våra reserådgivare är experter och ger alltid bästa möjliga rådgivning till varje gäst så att de får resan de drömmer om.

Du arbetar i en dynamisk miljö i ett litet team där vi alla hjälps åt för att nå bästa möjliga resultat. Då verksamheten är helt fokuserad på vintern är höst och vinter en väldigt intensiv period med mycket att göra varje dag medan vår och sommar är lugnare. För att trivas här behöver du gilla ett högt tempo, tåla stress och vara flexibel.

Om dig

Du brinner för sälj och service och älskar att prata med nya människor och ge dem minnesvärda upplevelser. Du får gärna ha arbetat med upplevelser, efarenhet från resebranschen är meriterande, men det är inte ett krav.

Det är viktigare för oss att du trivs i en miljö med högt tempo och kan hålla huvudet kallt och hjärtat varmt än att du gått en lång utbildning. Vi söker dig som vill ge våra gäster bästa möjliga service före, under och efter deras resa.

Vi söker någon som älskar skidåkning och det är extra meriterande om du tidigare har varit i Alperna.

Det är viktigt att du:

  • Kommuincerar klart och tydligt både muntligt och skriftligt
  • Arbetar strukturerat och kan arbeta obehindrat i Outlook, Excel, Word och vårt bokningssystem
  • Är en duktig säljare som motiveras av att leverera bra resultat
  • Tar ansvar och kan arbeta självständigt
  • Älskar skidåkning och resor
  • Har en positiv och problemlösande inställning
  • Är social och trivs på en arbetsplats som blir som en andra familj

Praktiskt

Du arbetar på vårt kontor i centrala Göteborg där vi arbetar med ett säsongsbaserat schema. Det innebär att under perioden september-mars förekommer kvälls- och helgarbete enligt rullande schema. På vår och sommar är arbetsdagarna kortare. Sett över ett helt år är tjänsten 40 timmar/vecka.

Lön enligt ök.

Om du tycker det här låter som drömjobbet för dig ber vi dig skicka in CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 08/04/2023. Startdatum är snarast möjligt.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta försäljningschef Johan Edsler på johan@lionalpin.se eller 031 75 95 558.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Mejla din ansökan till johan@lionalpin.se

 

Jobba i Winter Wonderland

Vill du ha ett av världens kanske roligaste jobb? Då ska du jobba som guide, hotellpersonal eller skidlärare i Alperna! 

Läs mer och ansök här

 

 

031-16 59 00
LionAlpin