Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Om SkiGroup

   

Om SkiGroup

Højmark Rejser startades i början av 90-talet med att arrangera skidresor till Österrike. Under 2006 förvärvade man Winther Rejser, som är specialister på skidresor till Italien. 2008 utvidgade dåvarande hojmark-koncernen verksamheten ytterligare i och med köpet av Lion Alpin, som sedan många år skickar svenska skidresenärer till Österrike, Italien och Frankrike.

Flera skidresearrangörer

Idag ingår ytterligare en skidresearrangör, Vinterly, och vår koncern heter nu SkiGroup och är en av Skandinaviens ledande alpina skidresearrangörer. Det innebär många stordriftsfördelar - inte minst att våra kunder nu har tillgång till ett ännu större utbud till ett ännu bättre pris. Men framförallt med samma personliga service som våra kunder känner sedan tidigare.

SkiGroup äger dessutom den webbaserade skidresebyrån OnlineSki. Koncernen har huvudkontor i Ringkøbing och sysselsätter 45 medarbetare i Ringkøbing och Göteborg. Därtill kommer över 250 säsongsanställda i form av skidguider och hotellpersonal. Säsongen 2019/2020 reste över 50 000 skidresenärer med SkiGroup till Österrike, Italien samt svenska och norska fjällen.

 

 

 

031-16 59 00
LionAlpin