Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

 

 

VÄLKOMMEN TILL HOTEL ABENDROT

Hjärtligt välkomna till hotell Abendrot, hotellet med det mest fantastiska läget i byn. Med endast ett avstånd på 50 meter till både pisten och gågatan. Och det faktum att du kommer bo mellan de två centrala huvudliftarna Silvrettabahn och Fimbabahn kär det svårt att bo mer centralt i Ischgl. På ert fantastiska hotell finns det möjlighet till bastu, bar, gratis wifi och tillgång till parkering.  
Nedan har vi samlat lite praktisk information gällande ert hotell samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du i ert välkomstkuvert eller på informationstavlan på hotellet. 
Ischgl har med goda skäl blivit en av Europas absolut bästa och mest uppskattade skidorter. Det är en familjeägd ort där alla vinstpengar går till att utveckla byn, de erbjuder bland annat rullband under byn så att det är lättare att transportera sig till de olika gondolerna. Som en mindre detalj kommer en rullande trottoar att transportera dig halvvägs till Fimbabahn. Här finns allt. Högalpin skidåkning, backar för alla typer av skidåkare, god mat, oförglömlig afterski och en charmig "tyrolsk" stadsatmosfär.  
I Ischgl består guideteamet av 3 Lionalpin guider, och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst två gånger om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Ischgl. 
Ankomst: Era rum finns tillgängliga från klockan 15.00 under ankomstdagen. 
Frukost: Från 07.00-10.00 med bufféservering. (Under avrese- och ankomstdagen är frukosten öppen från 06.30.) 
Middag: Från 18.00-20.00 med en satt trerättersmeny. 
Avresa: Den senaste utcheckningstiden är klockan 10.00 under avresedagen. 
Receptionen har öppet mellan 07.00-12.00 samt mellan 15.00-19.00. 
Bastu: 16.00-20.00. 
Baren har öppet mellan 15.00-23.00. 
Wifi: Abendrot, lösenord: abend. 
Liftarna i Ischgl har öppet mellan 08.30-16.00, pisterna har öppet i en halvtimme efter det.  
Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av startnumret. Noterar ni, kan ni få ett nytt liftkort mot en mindre summa, om kortet skulle komma bort. 
Skiduthyrning: Glöm inte att fylla i och ta med er skiduthyrningslapp om ni har beställt skidhyra hemifrån. 
Skidskola: På biljetten från skidskolan som ligger i ert välkomstkuvert står det när just din nivå och grupp skall samlas. All skidskola (grupper- och privatundervisning) möts i toppen utav gondolliftarna A1 (Silvretta)/ A2 (Fimba).
  
Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Ischgl är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon. 
Servicetelefon: +43 699 1414 7547 
Covid 19 information: I nuläget råder omständigheterna att alla ska bära FFP2 munskydd på offentliga platser, exempelvis i lifterna, i butiker och på restauranger/barer. Vi råder er även att hålla 2 meters avstånd till andra sällskap och att vara försiktiga. 
 
Vi önskar er en härlig skidsemester! 
Med vänliga hälsningar 
Guideteamet i Ischgl 
031-16 59 00
LionAlpin