Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

 

 

VÄLKOMMEN TILL HOTEL ALEGRA

Välkommen till Hotel ALEGRA, hotellet som kanske har Livignos bästa läge. Det ligger precis bredvid gågatan och det är knappt 30m till systemets bästa lift (Carosello3000) och pisten. Med andra ord är det svårt att bo bättre i Livigno. Här känner man sig verkligen välkommen och det råder en ytterst mysig atmosfär på hotellet. 
Nedan har vi samlat lite praktisk information gällande ert hotell samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du i ert välkomstkuvert eller på informationstavlan på hotellet. 
Livigno är känt för de många solskensdagar, den avslappnade livsstilen, högt belagt skidsystem, och inte minst den goda italienska maten. Byn ligger på över 1800 meter höjd, och de 115km pisterna är fördelat på båda sidor av byn. Här är både breda pister till barn och nybörjare, samt mer utmanande pister till de mer avancerade. 
I Livigno består guideteamet av 3 Lionalpin guider, och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst en gång om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Livigno.
Ankomst: Era rum finns tillgängliga från klockan 12.00 under ankomstdagen.
Avresa: Utcheckning sker vid 10:00
Frukost: Från 07.30-10:00
Middag: Från 19.00-21:00
Receptionen: Öppet mellan 08:00-21:00  
Bar: Öppen 20:00-22:30
Liftarna: I Livigno har lifterna öppet mellan ca 08.30-16.30
Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av spärrnumret. Noterar ni, kan ni få ett nytt liftkort mot en mindre summa, om kortet skulle komma bort.
Skiduthyrning: Glöm inte att ta med er voucher från välkomstkuvertet beställt skidhyra hemifrån.  Skidskola: På biljetten från skidskolan som ligger i ert välkomstkuvert står det när just din nivå och grupp skall samlas. All skidskola (grupper- och privatundervisning) möts på rullbandet vid Doss 18-pisten (Lift nr. 18 på pistkartan som ligger på Carosello-sidan i by-delen St. Rocco.
Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Livigno är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon.  Servicetelefon: +45 31 63 70 21   
Vi önskar er en härlig skidsemester!
Med vänliga hälsningar
Guideteamet i Livigno!
031-16 59 00
LionAlpin