Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

 

 

VÄLKOMMEN TILL HOTEL TOURING

Hjärtligt välkomna till hotell Touring, hotellet med ett fantastiskt läge i byn med endast ett avstånd på 100 meter till både pisten och liften och dens fantastiska läge mitt på gågatan! På ert fantastiska hotell finns det möjlighet till spa, ett barnrum, bar, gratis wifi, tillgång till fri parkering utomhus och tillgång till parkering i garage.  
Nedan har vi samlat lite praktisk information gällande ert hotell samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du i ert välkomstkuvert eller på informationstavlan på hotellet. 
Livigno är känt för de många solskensdagar, den avslappnade livsstilen, högt belagt skidsystem, och inte minst den goda italienska maten.  Byn ligger på över 1800 meter höjd, och de 115km pisterna är fördelat på båda sidor av byn. Här är både breda pister till barn och nybörjare, samt mer utmanande pister till de mer avancerade. Det finns ett stort utbud av supergoda restauranger till er som bor i lägenhet.
I Livigno består guideteamet av 3 Lionalpin guider, och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst en gång om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Livigno. 
Ankomst: Era rum finns tillgängliga från klockan 16.00 under ankomstdagen. Det finns möjlighet att lämna bagaget på hotellet om ni ankommer tidigare. 
Frukost: Från 07.30-10.00 med bufféservering. (Det finns möjlighet att köpa frukost på om man kommer fram tidigt på ankomstdag, 10€) 
Middag: Från 19.00-21.00 med en middagsbuffé. 
Avresa: Den senaste utcheckningstiden är klockan 10.00 under avresedagen. Det finns möjlighet att lämna bagaget på hotellet. Det finns också tillgång till dusch innan ni reser hem. Vid tidig avresa finns det möjlighet att checka ut dagen innan då receptionen öppnar först 07:30.
Receptionen: Öppet mellan 07.30-23:00
Spa: Spa har öppet 16:00-20:00. På spat finns där en pool, bastu och turkiskt bad. Pool: 08:00-20:00.
Gym: Öppet mellan 9:00-20:00, fri tillgång för gäster. 
Baren: Öppet mellan 09:00-23:00. 
Wifi: Finns fritt Wifi på hela hotellet 
Parkering: Finns fri parkering utomhus. För att kunna köra på gatan utanför hotellet behöver man bara lämna in nummerplåten till receptionen så får man tillåtelse. 
Liftarna: I Livigno har lifterna öppet mellan ca 08.30-16.30 
Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av spärrnumret. Noterar ni, kan ni få ett nytt liftkort mot en mindre summa, om kortet skulle komma bort. 
Skiduthyrning: Glöm inte att ta med er voucher från välkomstkuvertet om ni har beställt skidhyra hemifrån. 
Skidskola: På biljetten från skidskolan som ligger i ert välkomstkuvert står det när just din nivå och grupp skall samlas. All skidskola (grupper- och privatundervisning) möts på rullbandet vid Doss 18-pisten (Lift nr. 18 på pistkartan som ligger på Carosello-sidan i by-delen St. Rocco.
Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Livigno är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon. 
Servicetelefon: +45 31 63 70 21
 
Vi önskar er en härlig skidsemester! 
Med vänliga hälsningar 
Guideteamet i Livigno!
031-16 59 00
LionAlpin