Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

 

 

VÄLKOMMEN TILL MONTIVAS LODGE

Hjärtligt välkomna till Montivas Lodge, ett modernt hotell med hög standard och utmärkt läge. Hotellet har ski in/ski out och ligger precis vid liften på Carosello-sidan. Vill ni över till Mottolino så går skidbussen från gatan precis nedanför hotellet. 
Nedan har vi samlat lite praktisk information gällande ert hotell samt mer information om Byn. Vårt veckoprogram finner du i ert välkomstkuvert eller på informationstavlan på hotellet. 
Livigno är känt för de många solskensdagar, den avslappnade livsstilen, högt belagt skidsystem, och inte minst den goda italienska maten. Byn ligger på över 1800 meter höjd, och de 115km pisterna är fördelat på båda sidor av byn. Här är både breda pister till barn och nybörjare, samt mer utmanande pister till de mer avancerade. Det finns ett stort utbud av supergoda restauranger till er som bor i lägenhet.
I Livigno består guideteamet av 3 Lionalpin guider, och 3 Hojmark guider. Vi kommer att finnas tillgängliga på ert hotell minst en gång om dagen. När vi befinner oss på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang samt att få eventuella frågor besvarade. Vi delar gärna med oss av personliga tips och ser fram emot att höra om hur ni har haft det i våra fantastiska pistar här i Livigno.
Ankomst: Era rum finns tillgängliga från klockan 15.00 under ankomstdagen. 
Frukost: Från 06.30-11.00 med bufféservering. (Frukost finns att köpa till på ankomstdagen, 15€.) 
Middag: Ingår inte (endast frukostpension), men de hjälper gärna till att boka bord på Ristorante Bellavista där de bland annat har en specialmeny med 3-rätters middag.
Avresa: Den senaste utcheckningstiden är klockan 10.00 under avresedagen. 
Receptionen har öppet mellan 08.00-23.00.
Spa & Wellness: Finns inte på hotellet, men de samarbetar med Lac Salin där de erbjuder spa & wellness för 30€.
Bar: De har en "Honesty-bar" som är öppen alltid. Det betyder att du går ner och tar en dricka i baren och sedan skriver upp det på listan jämte. Alla drycker kostar 3€. 
Wifi: Fritt WiFi, lösenord: lungolivigno
Liftarna: I Livigno har lifterna öppet mellan ca 08.30-16.30
Liftkort: Det är viktigt att ni noterar liftkortets spärrnummer, exempelvis genom att ta ett foto av spärrnumret. Noterar ni, kan ni få ett nytt liftkort mot en mindre summa, om kortet skulle komma bort.
Skiduthyrning: Glöm inte att fylla i och ta med er skiduthyrningslapp om ni har beställt skidhyra hemifrån.  Skidskola: På biljetten från skidskolan som ligger i ert välkomstkuvert står det när just din nivå och grupp skall samlas. All skidskola (grupper- och privatundervisning) möts på rullbandet vid Doss 18-pisten (Lift nr. 18 på pistkartan som ligger på Carosello-sidan i by-delen St. Rocco.
Vi guider är din garanti för en skidsemester utan hinder. Guideteamet i Livigno är tillgängliga 24 timmar om dygnet under hela din resa. Vi är här för att hjälpa dig och svara på dina frågor Du kan alltid komma i kontakt med oss på vår servicetelefon.  Servicetelefon: +45 31 63 70 21
Vi önskar er en härlig skidsemester!
Med vänliga hälsningar
Guideteamet i Livigno!
031-16 59 00
LionAlpin