Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Träffa skidguiderna i Livigno

Här kan du läsa lite om säsongens guider och lära känna dom redan innan du kommer ner till Alperna!

Har du några frågor kan du skriva till dom här »

     

 

 

Helle (Destinationschef)

Hej alle!
Jeg hedder Helle, og jeg kommer hele vejen fra Skive i det mørke Jylland, for at arbejde denne vinter i Livigno!
Sommeren har jeg tilbragt som teamer på en campingplads i sydfrankrig, og som bar manager på en surfcamp i fantastiske Marokko. Jeg ser frem til at skifte det varme klima ud med sne og bjerge, da det bedste i verden selvfølgelig er skiløb!
Jeg har tidligere arbejdet for Højmark i St. Anton og er nu klar til at indtage Dolomitterne i Italien og bytte schnitzel ud med pizza!

Jeg glæder mig helt vildt til at tage imod jer allesammen i Livigno! Og min mission er, at give jer de hyggeligste italienske oplevelser og minder med hjem i kufferten!

 

 

Ingrid

Hejsan hoppsan allesammans! Mitt namn är Ingrid och jag är en tjej på 19 år från den lilla staden Lidköping i Sverige. Jag älskar friluftsliv och äventyr så på sommaren brukar jag cykla, vandra, åka longboard och paddla. På vintern åker jag självklart massvis med skidor, både på längden men framförallt slalom i både pist och offpist! Under denna vintersäsongen ska lilla äventyrliga jag jobba som skidguide för Lion Alpin i Livigno och det ser jag verkligen fram emot. Jag hoppas få en riktigt härlig vecka med er då vi tillsammans får uppleva det bästa som Livigno och Italien har att erbjuda! Vi ses!

 

 

Theo

Hejsan Hejsan! Theo heter jag och jag arbetar som Lion Alpin-guide i underbara Livigno! Jag är en skåning född och uppvuxen i Lund, som trots de platta landskapen runt om mitt hem alltid dragits till Alperna och fjällen. Jag kör just nu min första säsong som skidguide, och det är något jag länge drömt om. Ändå sedan jag för första gången såg de flotta blåa uniformer vi bär när jag första gången själv var här i Alperna.
Förutom att åka skidor älskar jag att spela innebandy och att lyssna på musik.

Jag ser väldigt mycket fram emot att träffa dig här i Italienska Livigno. Kanske tar vi ett glas vin eller en svart pist tillsammans. Vi ses snart!

 

 

Niels

Hej mit navn er Niels og jeg er 26 år gammel,  jeg bor til dagligt i Ikast i Midtjylland og jeg skal være jeres Højmark guide i dejlige Livigno denne sæson.

Jeg har de seneste par sæsoner været på skiferie i Italien hvor jeg har oplevet lækker italiensk mad og charme når det er bedst! Det sammensat med de smukke alper I Livigno gør det til en drømmdestination for mig. Jeg glæder mig utroligt meget til at byde dig velkommen. Vi ses snart!

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
Lion Alpin logo