Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Träffa skidguiderna i Livigno

Här kan du läsa lite om säsongens guider och lära känna dom redan innan du kommer ner till Alperna!

Har du några frågor kan du skriva till dom här »

     

 

 

Theo - svensk guide

Hej hej! Theo heter jag och jag är destinationschef här i Livigno! Jag gör min andra säsong för Lion Alpin och precis som denna säsongen så var jag i Livigno på min första. Jag kommer och har växt upp i en liten by utanför Lund i Skåne och jag är 21 år gammal.

Det bästa med Livigno, och varför jag har valt att komma tillbaka för ännu en säsong är helt klart maten, kombinerat med den helt otroliga skidåkningen. Kombon av en superb pist och en italiensk pastarätt är något som inte går att få någon annanstans! Jag ser gladligen fram emot att få träffa er som kommer ner till mig och och mitt team här i Livigno, där livet är La Dolce Vita och allt är bra.

Vi ses snart!!

 

 

Siri - svensk guide

Hejsan! Siri heter jag och är en av Lion Alpin-guiderna i Livigno i år. Jag kommer från södra spetsen av Sverige, närmare bestämt Skanör utanför Malmö. Jag älskar att vara aktiv på alla möjliga sätt men skidåkning är min allra största passion. Att få spendera en hel vinter i alperna är en dröm jag har haft i många år. 

Jag gläder mig supermycket till att få ta emot alla er gäster och att få uppleva en massa härliga saker tillsammans. Livigno är en underbar destination med sina breda pister, fantastiska italienska mat och fartfyllda afterski.

Vi ses!

 

 

Markus - dansk guide

Hej med jer!

Mit navn er Markus, og jeg er 21 år ung. Jeg skal være jeres guide i Livigno sæsonen 19/20. Jeg kommer fra Aalborg, og så elsker jeg at stå på ski! Jeg er taget på sæson for at få en kæmpe en på opleveren sammen med et fantastisk team - og selvfølgelig verdens bedste gæster. Jeg håber, at i glæder jer lige så meget, som jeg! Jeg ser super meget frem til at se jer allesammen til et smil, høj solskin og store mængder af italiensk charme.

Vi ses i Alperne!

 

 

Jakob - dansk guide

Hejsa alle sammen!

Mit navn er Jakob, og jeg er 20 år gammel. Jeg kommer fra Århus med Å, og jeg skal være en af jeres SkiGroup guider i Livigno i denne sæson. Jeg har altid haft en stor passion for skiløb, og at kunne blande det, med at være sammen med verdens bedste gæster, er helt fantastisk! En aktiv livsstil har altid være en del af mig - jeg har både stået en masse på ski, spillet bordtennis og Ultimate Frisbee. Jeg håber, at i glæder jer ligeså meget som mit team og jeg til at komme til den bedste destination i Alperne. Her står den på bredde italienske piste, mad i top kvalitet og masser af solskin, så alle kan få den perfekte "goggle tan".

Vi ses i Alpernes bedste destination, Livigno!

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
LionAlpin