Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Träffa skidguiderna i Livigno

Här kan du läsa lite om säsongens guider och lära känna dom redan innan du kommer ner till Alperna!

Har du några frågor kan du skriva till dom här »

     

 

 

Sigurd (Destinationschef)

Hej mit navn er Sigurd og jeg er 21 år gammel. Jeg er oprindeligt fra Viborg, Midtjylland, men jeg betragter efterhånden skønne Livigno som mit hjem. Jeg er i gang med min anden sæson for Højmark rejser og min anden sæson i Livigno. 

Jeg er meget passioneret inde for skiløb, men jeg elsker og den italienske kultur. Især maden! Derfor er Livigno min drømme arbejdsplads og jeg glæder mig til at vide dig den!

 

 

Simon

Hejsan allihopa!

Mitt namn är Simon Jeppsson och jag är 22 år gammal och är Lion Alpin Guide! Jag kommer från Staffanstorp som ligger utanför Malmö i Skåne. Har jobbat med service större delen av mitt arbetsliv och åkt skidor sen jag var 6 år gammal, de två sakerna är verkligen något jag älskar och brinner för, därför kändes guidejobbet givet för mig. På min fritid så umgås jag mycket med vänner och tränar. Här i Italien så finns det fina viner och underbar mat vilket är perfekt för det finns inget bättre än god mat och dryck med underbart sällskap. 

Jag ser sjukt mycket fram emot att täffa er när ni kommer hit. Vi kommer ha en superrolig vecka tillsammans. Vi ses snart! 

 

 

Elsa

Hej. Jag heter Elsa Holmberg och är 20 år gammal. Vanligtvis bor jag i Lund, i Sverige, men under de kommande månaderna hittar ni mig i Livigno, i Italien där jag ska jobba som skidguide.

Jag gläder mig otroligt mycket till kommande säsong, där jag får möjligheten att kombinera det bästa jeg vet - att träffa nya människor och att åka skidor i fantastiska Alperna! Vi ses i snön!

 

 

Peter

Hej, mit navn er Peter og jeg kommer fra Sønderborg i Danmark. jeg er de seneste 10 år rejst på skiferie til Livigno med min familie og jeg er nu så heldig at få lov til at arbejde en sæson hernede som Højmark Guide. Jeg er en passioneret skiløber om vinteren og sufer om sommeren og jeg er helt vild med aktiv ferie. Håber vi ses i Livigno. 

  • Filter:
031-16 59 00
Lion Alpin logo