Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

   

Fira nyår i Alperna


Att åka skidor över nyår är en upplevelse som du inte vill missa. Kombinationen av skidåkning, frisk luft, vackra berg och en festfylld nyårsafton är något alldeles speciellt. Tänk dig att vakna upp den första dagen på det nya året och få njuta av en god frukost för att sedan bege sig ut på skidor i ett snötäckt vinterlandskap.

Nyårsresor

Bokar du en paketresa med Lion Alpin till Alperna över nyår kan du vara säker på att den innehåller allt du kan önska och lite till. Dessutom tillkommer det inga dolda avgifter. Vi inkluderar transport, boende och liftkort. Över nyår kan du välja mellan att flyga från Arlanda, Kastrup och Landvetter, åka buss eller köra själv. Vi har resmål som passar extra bra när du reser med familjen, kompisarna eller med din partner.
   

Nyårsmiddag på våra egna hotell

Bor du på något av Lion Alpins egna hotell serveras det en trevlig och välsmakande nyårsmeny. Skippa nyårsstressen och slå dig ner vid ett vackert dukat bord och njut av vad kvällen har att erbjuda. Vid 12-slaget samlas alla som fortfarande är vakna utomhus för att titta på de vackra fyrverkerierna. Ett bättre avslut på året får du inte.

Fullt med festligheter

Nyårsveckan bjuder på glittrande aktiviteter för alla åldrar och smaker. Våra guider förbereder en nyårspicknick som är en upplevelse på berget för hela familjen. Mat, dryck, underhållning och vacker utsikt utlovas. När kvällen tar vid ökar tempot och vill du fira in det nya året på någon av alla barer som finns har våra guider koll på vart du hittar den bästa festen.

Se nyårsresor med flyg från Arlanda »

Se nyårsresor med flyg från Kastrup »

Se nyårsresor med flyg från Landvetter »

Se nyårsresor med buss »

   

Våra utvalda hotell

Utsålt under den angivna perioden

Det finns inga utvalda hotell

Få Lion Alpins nyhetsbrev

Få rabatter och nyheter innan alla andra, restips och inspiration, våra bästa kampanjer, tips inför din resa och delta i tävlingar.

031-16 59 00
Lion Alpin logo