Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Tre nyheter i Saalbach!

    

    

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera inte ett, inte två utan hela tre egna hotell i Saalbach till vintern 17/18!

Saalbach tillhör en av våra mest populära orter och vi märker ett ökat intresse från våra gäster från år till år. Vi har därför under lång tid letat efter en möjlighet att kunna ta nästa steg på denna härliga ort och att fortsätta utveckla vårt uppskattade hotellkoncept.

Två av hotellen som vi har tagit över har funnits med i vårt utbud de senaste säsongerna, Hotel Bärenbachhof och Hotel Herzblut. De har båda varit mycket uppskattade och vi ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla dessa oerhört trevliga hotell. Det tredje hotellet blir ett helt nytt alternativ och det heter Hotel Auwirt. Med sina 4 stjärnor, läge vid början av gågatan och enbart 150m till liften är detta det perfekta hotellet för dig som vill ha bästa möjliga läge med lite guldkant på vistelsen.

 

Vad innebär det då för dig som gäst?

Hotellen kommer från och med nu att drivas i vår regi med vår egen personal och med fokus på personlig service, vilket vi är kända för. Vi vill att du verkligen ska känna dig välkommen och att du kan slappna av helt och hållet på din semester. Det innebär dessutom att hotellen kommer bli än mer prisvärda än de tidigare har varit, något vi tycker är riktigt bra!

Så passa på och upptäck Saalbach på bästa möjliga sätt i vinter!

031-16 59 00
LionAlpin