Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Boka din alpinresa med oss

Vi på Lion Alpin har ett av Sveriges största utbud av alpinresor. Vi kan stolt presentera 11 snösäkra resmål som alla innebär fantastiska skidupplevelser i Alperna.

Lion Alpin har tagit fram ett brett utbud av alpinresor för alla skidåkare. Vi har valt ut de bästa skidorterna för vintersport. Välj mellan till exempel Zell Am See, Bad Gastein och Saalbach i Österrike och Livigno och Canazei i Italien.

När du reser med oss kan du vara säker på att du får ut maximalt av din skidresa - från ankomst till hemresa. Vi har byggt upp en stor kunskap och erfarenhet av alpinresor som gör att du som väljer Lion Alpin kan känna dig trygg i att resa med oss. Vi kan hjälpa dig att hitta just den alpinresa som passar din skidåkning bäst.

Hos oss kan du välja bland många hotell allt efter vad du frågar efter. När du har lämnat skidbacken för dagen kan vi tipsa dig om restauranger, after ski eller andra aktiviteter i byn tack vare att våra guider är väl insatta i skidorterna. Lion Alpin är känt för sina duktiga skidguider som gör att alpinresan blir ännu mer innehållsrik och trygg!


Välkommen att kontakta våra reserådgivare på telefon 031-16 59 00 eller e-mail för mer information eller bokning av alpinresor.

031-16 59 00
LionAlpin