Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Bussresor till Alperna

När du väljer att resa med någon av våra bussresor till Alperna får du tillgång till Sveriges största anslutningsnät. Det gör det enkelt för dig att välja bussresa till Alperna med Lion Alpin. Du kan enkelt ansluta till bussen oavsett var i landet du bor.

Lion Alpin har Sveriges största anslutningsnät till Alperna och du reser bekvämt med våra moderna bussar. När du väl har stigit på bussen kan du känna dig trygg hos oss. När du väljer någon av våra bussresor med Lion Alpin till Alperna behöver du inte tänka på något mer än att luta dig tillbaka och koppla av. Du kan lita på att våra duktiga chaufförer och reseledare tar väl hand om dig.

Alla Lion Alpins bussar är rökfria och det är inte tillåtet att ta med egen alkohol. Våra chaufförer har genomgått en specialanpassad utbildning för att kunna nå upp till våra krav på säkerhet och god service. Bussen avgår på fredagarna mitt på dagen. Du får en avgångstid på din biljett och ska vara på plats ca 15 minuter före avresa. Hemresa sker lördag kväll veckan därpå, mer exakt tid får du av din guide på plats.

Välkommen att kontakta oss på Lion Alpin för mer information eller bokning av våra bussresor till Alperna!

031-16 59 00
LionAlpin