Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Vinter i Alperna

Vi på Lion Alpin vet vad riktig vintersport är! När du reser med Lion Alpin kan vi garantera att du får de bästa möjligheterna att uppleva allt vad vintersport innebär!

När du reser med oss på Lion Alpin har du alla chanser att uppleva vintersport i alla dess former. Vi på Lion Alpin kan tack vare vår stora kunskap om vintersport tipsa dig om aktiviteter redan när du bokar din skidsemester hos oss. Givetvis finns vi även till för dig när du har kommit på plats på skidorten och tipsar dig om olika vintersporter.

Vintersport är ju mer än att bara åka skidor! Det kan vara en kopp varm choklad efter några timmar i backen, en välförtjänt stunds vila i en solstol vid någon av alla mysiga restauranger i backarna, genuin after ski efter en heldag på skidor, den där känslan av att uppleva en annan miljö i smaker och aktiviteter och sen somna gott på ett noga utvalt hotell. För mer inspiration, läs om våra olika resmål och vad de har att erbjuda för att din skidsemester ska bli så bra som möjligt.

Välkommen att uppleva riktig vintersport i Alperna med oss på Lion Alpin!

031-16 59 00
LionAlpin