Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
påsk i alperna

   

Boka din skidresa över påsk & spendera ditt påsklov i Alperna 2023

Att ”julen vara än till påska” känner vi alla till. Detta gäller även påsk i Alperna. Temperaturen är oftast mycket behaglig med kalla nätter och soliga dagar, det är mindre folk i backen vilket ger mer plats att svänga på och kortare köer, det är helt enkelt lite härligare att resa på påsklovet. 

Vid skidåkning sent på året är det många som oroar sig över snötillgången. Vi på Lion Alpin har vår skidgaranti inkluderat i våra resor. Skidgarantin innebär att vi garanterar att du kan åka skidor på din skidsemester. Läs mer om detta här och boka en skidresa på ditt påsklov.

Vi har även flera destinationer med glaciärer där du kan åka skidor, till och med på sommaren. I Zell am See ligger exempelvis glaciären Kitzsteinhorn där du kan åka skidor på över 3000 meters höjd.

Alperna i påsk

Med korta flygavstånd och bekväma transfers känns en påsk i Alperna närmare än någonsin. Upplev breda, välpreparerade pister, tidigt en solig morgon, högst upp på ett berg. Det är svårslaget. Det är Alperna. Och Alperna har mycket att erbjuda utöver skidåkning på vintermånaderna.

Resa på påsklovet

Boka din skidresa över påsk och få en upplevelse i underbara Alperna. Är du osäker på vilken destination som passar dig och dina medresenärer? Ta kontakt med oss, eller fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och hjälper att hitta en skräddarsydd resa just till er.

Välkommen till din bästa skidupplevelse!
   

   

   

Få Lion Alpins nyhetsbrev

Få rabatter och nyheter innan alla andra, restips och inspiration, våra bästa kampanjer, tips inför din resa och delta i tävlingar.

031-16 59 00
LionAlpin