Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

   

We care for the mountains

Det senaste årtiondet har varit den varmaste perioden i vår historia och 2016 slog rekord som det varmaste någonsin uppmätt. Den stora förändringen i vårt klimat har i stor mån påverkat vår jord och redan nu ser vi skrämmande bevis på att polarisen smälter snabbare, vattennivåerna stiger och temperaturerna fortsätter öka. Det instabila klimatet har en stor påverkan på våra vintrar och vi kan redan se att de blir kortare och kortare.

Men ännu är det inte för sent och vi lever i en tid där vi verkligen kan påverka hur klimatförändringen utvecklas. Protect our Winters är en miljöorganisation vars mål är att skapa uppmärksamhet och bekämpa klimatförändringarna genom gemensamma projekt, ambassadörer, och utbildningar inom klimatförändring. Ambassadörerna och skaparna bakom Protect our Winters är skidatleter samt snö- och skidentusiaster runt om hela världen som tillsammans kämpar för våra vintrar genom synlighet, demonstrationer och föreläsningar. Dessutom gör de en stor insats för att få unga människor att, redan i tidig ålder, lära sig om förändringarna och att tänka klimatsmart för att säkra vår planet och våra bergs framtid.

Vad kan du göra?

På Lion Alpin vill vi stödja denna organisation och delta i kampen om att skydda vår planet och våra fantastiska vintrar. Vi vill därför uppmana alla våra gäster till att lämna över sina liftkort i slutet på semestern till våra guider. Vi har valt att för varje liftkort som lämnas in till oss så doneras 0,50€ till Protect our Winters samt att de blir återanvända och liftbolagen slipper slösa resurser på att skapa nya. På så sätt har ni möjlighet att vara med i kampen om våra vackra vintrar och fantastiska berg som gör det möjligt att fortsätta få sitt livs upplevelse på pisterna. 

Låt oss hjälpa varandra att kämpa för våra berg och vintrar.
Vi önskar att alla har möjligheten att ha kul i snön och på pisterna i många år framöver.

Vi stöttar Protect our Winters lokala österrikiska dotterbolag.
Detta är en del av ett stort STG RRP (SkiTravelGroup Resource Reduction Program)

We care for the mountains!

Du kan läsa mer om Protect our Winters här.

Lämna ditt liftkort till en av dina guider och låt oss tillsammans skydda våra gemensamma vintrar. Du deltar samtidigt i tävlingen om ett presentkort på en skidresa till ett värde på 5000 kr.
Vi drar 3 vinnare i slutet på säsongen. 


Alla vinnare offentliggörs på vår facebooksida.

 

031-16 59 00
LionAlpin