Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Upplv snösäkra Alperna med Lion Alpin

När du väljer att åka på skidresa till Alperna kan vi garantera att du får fantastiska skidupplevelser i ett snösäkert område! Alperna är så mycket mer än bara berg - oförglömliga skidupplevelser, vacker natur, mysiga byar, genuin after ski, god mat och mycket mer!

Vi på Lion Alpin har ett stort utbud av skidresor till Alperna. Vi kan stolt presentera 11 snösäkra resmål som alla innebär fantastiska skidupplevelser i Alperna. Vi har valt ut de bästa skidorterna i Italien och Österrike. När du reser med oss kan du vara säker på att du får ut maximalt av din skidsemester - från avfärd till hemkomst. Vi har byggt upp en stor kunskap och erfarenhet av skidresor till Alperna som gör att du som väljer Lion Alpin kan känna dig trygg i att resa med oss.
Vi har stor kunskap och erfarenhet av skidresor och kan hjälpa dig att hitta just det resmål i Alperna som matchar dina önskemål och din skidåkning bäst. Ta gärna kontakt med oss på Lion Alpin när du ska boka skidresan till Alperna så hjälper vi dig med tips och bokning.

Hos oss kan du välja bland många hotell allt efter vad du efterfrågar. När du har lämnat skidbacken för dagen kan vi tipsa dig om restauranger, after ski eller andra aktiviteter i byn tack vare att våra guider är väl insatta i skidorterna. Lion Alpin är känt för sina duktiga skidguider som gör att din skidresa till Alperna blir ännu mer innehållsrik och trygg!


Välkommen att kontakta våra reserådgivare på Lion Alpin för mer information eller bokning av din resa till Alperna! Boka online eller ring oss på 031- 16 59 00.

031-16 59 00
LionAlpin