Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

När du väljer att resa med Lion Alpin till Canazei kommer du till världens största skidområde, Superski Dolomiti. Här finns 1200 km välpreparerad pist mitt i ett fantastiskt bergslandskap.

I Canazei finns oändliga möjligheter att åka skidor för alla åldrar och nivåer. Det är inte förvånande att just Canazei har blivit att av favoritresmålen för vintersport för svenskar att åka till! Våra reserådgivare och guider på Lion Alpin tipsar dig gärna om vilka backar som passar för just dig att testa.

När du har lämnat backarna för dagen finns alltid något att uppleva - härlig after ski med livemusik, mysiga restauranger, nattklubbar och barer. Våra guider har full koll på allt och tipsar dig gärna!

När du ska välja hotell i Canazei finns det många möjligheter. För dig som vill ha nära till restauranger, after skiställen, shopping m.m. finns hotell inne i centrum. Där är allt samlat utmed gågatan. Vill man bo lite utanför byn är Alba och Campitello, som ligger 2 km från Canazei centrum riktigt bra, lugna och familjevänliga alternativ. Välkommen att kontakta våra reserådgivare på telefon 031-16 59 00 eller e-mail för mer information eller boka online.

031-16 59 00
LionAlpin