Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Res till italienska Alperna

De Italienska Alperna är inte bara världens största skidområde utan en fantastisk möjlighet att uppleva en annan miljö i smaker och miljöer. Varför inte byta de svenska fjällen mot de italienska Alperna när du ska åka på skidsemester?

I de italienska Alperna kan du vara säker på att det alltid finns gott om snö att susa ner på i de fantastiska backarna. Efter en dag i skidbackarna kan du njuta av god mat, genuin after ski och en vacker miljö med de mäktiga alperna som omringar skidorterna.

Oavsett vilket resmål i de italienska Alperna du väljer kan vi garantera att du hamnar rätt. Canazei är den största orten i de italienska Alperna och här finns ett stort utbud av det mesta. Även de mindre orterna har ett stort utbud av after ski, restauranger och en genuin miljö. Vi på Lion Alpin kan tipsa dig om vilken ort som passar just dig och din skidåkning bäst. Fyll i ditt namn och telefonnummer  så ringer någon av våra reserådgivare upp dig. Vill du hellre ringa oss själv så når du oss på 031-16 59 00.

Hos oss på Lion Alpin bokar du allt - från transport till skidhyra - enkelt och bekvämt på ett och samma ställe. Du hittar allt för din skidsemester här på vår hemsida. Lion Alpins mål är att din skidsemester i de italienska Alperna ska bli en så härlig upplevelse som du förväntar dig!

Välkommen att resa med oss!

Jag vill ha ett förslag på skidresa

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

031-16 59 00
LionAlpin