Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

När du väljer att resa med Lion Alpin till Livigno kommer du till en vintersportort med stor variation för alla åldrar. Här finns fina skidbackar, god mat, shopping och härlig after ski - kort sagt allt som behövs för en lyckad skidsemester!

I Livigno i de italienska alperna kan du välja mellan fantastiska pister i alla nivåer. För den som söker en större utmaning i skidåkningen finns möjlighet att ta en dagstur till välkända St Moritz. Våra guider på Lion Alpin tipsar dig gärna om vilka backar som passar för just dig att testa. Du vet väl att du kan ställa dina frågor direkt till våra guider på vår hemsida!

I Livigno åker man inte bara utför utan på längden. Här finns fina spår för alla längdskidåkare! Tack vare att Livigno ligger på hög höjd är det både snö- och solsäkert här.

Livigno är känt för sin goda mat och sina mer än 100 restauranger! Här kan du passa på att njuta av genuin italiensk mat i en charmig miljö efter dagens skidtur. Vill man hellre uppleva after ski finns det goda möjligheter till det också.
Livigno är ett skatteparadis sedan många år. Då orten var en isolerad bergsby som man nådde via Schweiz fick man lägre skatter på varor. Numera finns det en tunnel, men de låga priserna har bestått. Det finns ett brett utbud av hotell i Livigno och dess närhet.
Välkommen att kontakta våra reserådgivare på telefon 031-16 59 00 eller e-mail för mer information eller boka online.

031-16 59 00
LionAlpin