Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Med Lion Alpin till Saalbach - upplev after skins födelseort i en komplett skidmiljö

När du reser med Lion Alpin till Saalbach kommer du till en av de mest kompletta skidorterna i Alperna med oslagbar after ski. Saalbach är det perfekta resmålet för vintersportälskare i alla åldrar som efterfrågar det genuina Österrike.

I Saalbach finns känslan av genuin alpby kombinerad med moderna inslag. Det finns de som säger att after skin föddes här! Efter en dags skidåkning i de fantastiska backarna är du väl värd att njuta av en klassisk after ski.

Saalbach bjuder på många möjligheter till omväxlande skidåkning, ett toppmodernt skidsystem, bra utbud för snowboardåkare, oförglömlig after ski och trivsel som gör att du inte vill åka därifrån. Allt detta beror på att människorna i den gamla gruvorten har satsat till 100 % på att göra Saalbach till en av de bästa skidorterna man kan hitta. Samtidigt som man har byggt ett modernt skidsystem har man varit mån om att bevara byns charm och genuina känsla.

I Saalbach finns backar för alla - nybörjare som erfarna åkare. Våra guider på Lion Alpin tipsar dig gärna om vilka backar som passar för just dig att testa. Du vet väl att du kan ställa dina frågor direkt till våra guider på vår hemsida!

När du ska välja hotell finns det många möjligheter. För dig som vill ha nära till restauranger, after skiställen, shopping m.m. finns hotell inne i centrum. Där är allt samlat utmed gågatan. Vill man bo lite utanför byn finns det flera hotell att välja mellan.

Välkommen att kontakta våra reserådgivare på telefon 031-16 59 00 eller e-mail för mer information eller boka online.

031-16 59 00
LionAlpin