Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Med Lion Alpin till St. Anton - en legendarisk skidresa i historisk miljö

När du reser med Lion Alpin till St. Anton hamnar du i en historisk skidort. St Anton har lockat skidåkare sedan början av 1900-talet och är en av världens första vintersportorter. Byn är välkänd för sin höga puls både i och utanför backarna. Att ha upplevt St. Anton är något som varje skidåkare bör ha gjort minst en gång i livet!

St. Anton har en internationell atmosfär kombinerat med österrikiskt gemyt. Här hittar du vackra byggnader, mysiga restauranger, ett bra utbud av barer, möjligheter till shopping och en mängd boendealternativ - alla med personlig prägel som gör att du genast känner dig hemma.

St. Anton ligger mitt i skidsystemet Ski Arlberg, som sträcker sig upp till Vallugabergets topp 2811 meter över havet. Du tar dig snabbt upp dit med gondolen. Här uppe finns backar för alla - skidfantaster som för nybörjare - i de 280 km långa välpreparerade pisterna och de 200 km opistade.
Våra guider på Lion Alpin tipsar dig gärna om vilka backar som passar för just dig att testa. Du kan även ställa frågor till våra guider online.

En av dagens höjdpunkter efter skidåkningen är klassisk after ski - Mooserwirt - i skidbacken. Här kan du njuta av genuin after ski och släppa loss till de senaste hitsen!

Välkommen att kontakta våra reserådgivare på telefon 031-16 59 00 eller e-mail för mer information eller boka online.

031-16 59 00
LionAlpin