Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Att resa till Zell am See med Lion Alpin är det perfekta resmålet för familjer med lite större barn. Här finns många härliga backar för snowboardälskare och fantastiska upplevelser för alla naturälskare.

Byn Zell am See ligger vid sjön Zeller See och är omgiven av höga alptoppar. Här kan man åka skidor året om tack vare glaciären Kaprun. Det finns alltid mycket snö och goda möjligheter till riktigt häftiga skidupplevelser. Glaciären är värd ett besök inte minst för naturupplevelsen - en fantastisk utsikt över sjön och Österrikes högsta berg, Grosslockner (3 797 meter över havet).

Zell am See har mycket att locka med, till exempel glaciärskidåkning som ingår i liftkortet. Skidområdet erbjuder utmaningar för alla skidåkare med sina 135 km välpreparerade pister. I Zell am See finns också möjlighet att åka offpist och snowboard. Våra guider på plats tipsar dig gärna om vilka backar som passar för just dig att testa.

Zell am See är inte bara känt för sin glaciärskidåkning utan också för sitt nöjesliv och sin gemytliga after ski. Många svenskar är väl bekanta med den sköna och avslappnade atmosfären som råder nere i byn. Längs bygatorna och inne på de mysiga gårdarna finns många roliga butiker, fikaställen, restauranger och barer att upptäcka - allt på bekvämt gångavstånd från hotellet.

Välkommen att kontakta våra reserådgivare på telefon 031-16 59 00 eller e-mail för mer information eller boka online.

031-16 59 00
LionAlpin