Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa
Hotel Auwirt

 

 

Välkommen till Saalbach och Berger Sporthotel

Guideteamet här i Saalbach hälsar er varmt välkomna! Ni kan träffa oss på hotellet varje morgon och eftermiddag. Ni känner igen oss på våra blåa uniformer som det står Lion Alpin på. När vi är på hotellet kan du vända dig till oss om du behöver hjälp, vill anmäla dig till något av våra arrangemang eller har några frågor. Vi delar gärna med oss av våra personliga tips och ser fram emot att höra om era upplevelser på berget.

 

Ankomst
Det är möjligt att förvara bagage i källaren. Nyckeln till ert rum kan hämtas från kl. 14.00. Frukost på ankomstdagen kan köpas till ifall ni önskat det. 

Frukost
Serveras kl. 07.30 - 10.30.

Middag
Serveras kl. 17.00 - 21.00.

Reception

Är öppen mellan 09:00 - 20:00. 

Avresa
Rummen ska lämnas senast kl. 11.00. Bagage kan förvaras i källaren. Information om avresetid finns på infotavlan senast dagen innan avresa. Ifall ni har en tidig avresa så är det viktigt att checka ut dagen före avresan eftersom receptionen inte öppnar förrän 09:00. 

Wellness

På Berger Sporthotel finner du ett stort och nyinrett pool- och wellnessområde. Det finns spa/jacuzzi, ångbastu, bastu och `La Vie´wellnessområde, där ni kan köpa till massage och olika kosmetiska behandlingar (hotellet ger 10% rabatt på skönhets- och massagebehandlingar). Den 5x10 meter stora poolen har dessutom undervattensmusik. Vid köp i baren och behandlingar ber vi vänligen att använda kontanter. 

Det finns även ett omklädningsrum i wellness avdelningen. För att kunna använda de låsta skåpen behöver man 2 € i mynt. 

På era rum finner ni handdukar som ni kan använda i wellness avdelningen. Efter att ni använt handdukarna ber vi er vänligen att ta tillbaka dessa till hotellet. Morgonrockar kan fås i receptionen där det tillkommer en avgift på 7 € per morgonrock. 

Swimmingpoolen är öppen mellan 07:00 till 19:30. Inga åldersgränser finns här. 

Bastun och ångbastun är öppen mellan 16:00 till 19:30. Åldersgränsen här är 12+. 

Skidkällare
Det är inte tillåtet att förvara skidutrustning på rummet, detta ska förvaras i skidkällaren.

Skidbuss
Skidbussarna kör längs den stora huvudvägen med ett intervall på 20 minuter. Skidbussarna kör varje dag kl. 09.00 - 17.00.

Lift
Liftarna i Saalbach har öppet kl. 08.30 - 16.00.

Liftkort
Det är viktigt att ni skriver ner eller tar kort på liftkortens spärrnummer som är markerat med ” * ” . Så länge ni har detta nummer så kan ni, om ni skulle tappa bort ett liftkort, få ett nytt mot en mindre kostnad istället för att behöva köpa ett nytt.

Skidhyra
Skiduthyrningen heter Intersport och ligger på gågatan i centrum. Om ni har beställt skidhyra hemifrån, ligger det en voucher i välkomstkuvertet, som ni ska ta med till Intersport. Skiduthyrningen håller öppet alla dagar kl. 08.30 - 18.00.

Skidskola
Om ni har beställt skidskola hemifrån, hittar ni en voucher i välkomstkuvertet. Vouchern tar ni med upp på berget. Mötesplats och mötestid framgår på vouchern. Om du inte har bokat skidskola i förväg så kan vi hjälpa dig med detta.

Guideservice 24/7

Vi guider är din garanti för en problemfri skidsemester. Därför finns vi tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi är här för att hjälpa dig svara på frågor eller lösa eventuella problem. Du kan komma i kontakt med oss genom att ringa vår servicetelefon. Skriv gärna ner numret eller spara det på din mobil så att du alltid har tillgång till det när du behöver.

Servicetelefon: +45 53 66 41 70.

Vi ser fram emot att ge er den bästa möjliga skidsemestern!

Med vänlig hälsning,

Guideteamet i Saalbach

031-16 59 00
LionAlpin