Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på

Fråga din skidguide

Här kan du ställa frågor direkt till våra guider nere på destinationen. Våra guider strävar efter att svara så snart som möjligt och du får en notis till din mail så snart de har besvarat din fråga. Observera att det enbart är under vintersäsongen som guiderna svarar på frågor här, resten av året kan du maila oss på info@lionalpin.se. • Filter:

 • Martin nordh (1) - lördag d. 21. januari 2017
  Hej, jag undrar hur saalbach offpist-åkning är.? Och vad det finns för möjligheter att få uppleva det bäst.?
  Mvh Martin
  Frida Arthursson - tisdag d. 24. januari 2017
  Hej Martin!

  I Saalbach har vi många "Freeride" områden, vilket är rekommenderade ställen man kan åka off pist på. Vi har också kontakt med Dr. Snow som håller i en Freeride Academy som gärna kommer med tips vart man kan åka i området och man har möjlighet att följa med honom i svängarna. Fieberbrunn är det området som har flest Freeride områden i systemet och från Saalbach kan man ta sig dit på skidor. Hoppas det var ett svar som du sökte!

  Med vänliga hälsningar
  Frida, guide i Saalbach

 • Alexandra - tisdag d. 03. januari 2017
  Hej!

  Jag vill förboka skidor att hyra men hittar inte vart jag kan göra det? Ska bo på Gästehaus Wechselberger i Saalbach.


  Med vänliga hälsningar

  Alexandra
  Frida Arthursson - lördag d. 21. januari 2017
  Hej Alexandra!

  Det är lättast för dig att ringa till kontoret (031 16 59 00) och lägga till det på din bokning. Se till att ha ditt bokningsnummer till hands så kommer det är bli lättare för kontoret att finna din bokning. De har också informationen om olika klasser på skidor och snowboard.

  Med vänliga hälsningar,
  Frida, guide i Saalbach

 • Elisabeth Berger - måndag d. 10. februari 2014
  Hej!

  Vi ska bo på hotell Wechselberger med våra 2 ungdomar vecka 8. Vi har bett om Connecting door. Är detta något ni kan kolla upp att vi får? Eller i annat fall i alla fall rum väldigt nära varandra.

  Då vi ska bo på hotell Wechselberger; vilken skiduthyrning är det lättast att vi hyr ifrån? Har Lion Alpin rabatt hos någon skiduthyrare i närheten av hotellet? Måste vi förboka?

  Mvh

  Elisabeth
  Emma, Lion Alpin - tisdag d. 11. februari 2014
  Hej Elisabeth!

  Angående rummen kollar vi upp detta idag och återkommer så fort vi fått svar.
  Skiduthyrningen som ligger närmast ert hotell och som även är den vi använder oss mest av, är Intersport i gågatan.
  Skidhyra kan ni antingen förboka genom oss eller bara gå ner och fixa direkt på plats. Ni får 10 % om ni uppger i skiduthyrningen att ni reser med oss.
  En guide som heter Jacob kommer att kontakta er på telefon under veckan, så kan ni då diskutera närmare angående skidhyra och information angående rummen.

  Med vänliga hälsningar
  Emma, Lion Alpin

 • Charlotte Jeppsson - fredag d. 27. december 2013
  Hej! Jag och 5 andra kommer ner till v 4 och ska bo på Hotel Auwirt. Då vi åker buss är vi i Saalbach på morgonen. Finns det på hotellet så att vi kan byta om till skidkläder samt någon förvaring till vårt bagage när vi kommer fram?
  Med vänlig hälsning,
  Charlotte Jeppsson
  Möjlighet för ombyte - lördag d. 28. december 2013
  Hej Charlotte!

  Det finns möjlighet att byta om i skidkällaren på hotellet under ankomstdagen, och bagage tar receptionen hand om fram till incheckningen klockan 16:00. Vi ses vecka 4!

  Med vänlig hälsning
  Jacob, guide i Saalbach

Lion Alpin logo