Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa
Hotel Auwirt

 

 

Välkommen till Saalbach och Hotel Wechselberger

Guideteamet här i Saalbach hälsar er varmt välkomna! Ni kan träffa oss på hotellet varje morgon och eftermiddag. Ni känner igen oss på våra blåa uniformer som det står Lion Alpin på. När vi är på hotellet kan du vända dig till oss om du behöver hjälp, vill anmäla dig till något av våra arrangemang eller har några frågor. Vi delar gärna med oss av våra personliga tips och ser fram emot att höra om era upplevelser på berget.

 

Ankomst
Det är möjligt att förvara bagage i källaren. Nyckeln till ert rum kan hämtas från kl. 16.00. Frukost på ankomstdagen kan köpas till och kostar 12€ för vuxna och 7€ för barn.

Frukost
Serveras kl. 07.45 - 10.30.

Middag
Serveras kl. 18.00 - 20.00.

Avresa
Rummen ska lämnas senast kl. 10.00. Bagage kan förvaras i källaren. Information om avresetid finns på infotavlan senast dagen innan avresa.

Skidkällare
Det är inte tillåtet att förvara skidutrustning på rummet, detta ska förvaras i skidkällaren.

Skidbuss
Skidbussarna kör längs den stora huvudvägen med ett intervall på 20 minuter. Skidbussarna kör varje dag kl. 09.00 - 17.00.

Lift
Liftarna i Saalbach har öppet kl. 08.30 - 16.00.

Liftkort
Det är viktigt att ni skriver ner eller tar kort på liftkortens spärrnummer som är markerat med ” * ” . Så länge ni har detta nummer så kan ni, om ni skulle tappa bort ett liftkort, få ett nytt mot en mindre kostnad istället för att behöva köpa ett nytt.

Skidhyra
Skiduthyrningen heter Intersport och ligger på gågatan i centrum. Om ni har beställt skidhyra hemifrån, ligger det en voucher i välkomstkuvertet, som ni ska ta med till Intersport. Skiduthyrningen håller öppet alla dagar kl. 08.30 - 18.00.

Skidskola
Om ni har beställt skidskola hemifrån, hittar ni en voucher i välkomstkuvertet. Vouchern tar ni med upp på berget. Mötesplats och mötestid framgår på vouchern. Om du inte har bokat skidskola i förväg så kan vi hjälpa dig med detta.

Guideservice 24/7

Vi guider är din garanti för en problemfri skidsemester. Därför finns vi tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi är här för att hjälpa dig svara på frågor eller lösa eventuella problem. Du kan komma i kontakt med oss genom att ringa vår servicetelefon. Skriv gärna ner numret eller spara det på din mobil så att du alltid har tillgång till det när du behöver.

Servicetelefon: +45 53 66 41 70.

Vi ser fram emot att ge er den bästa möjliga skidsemestern!

Med vänlig hälsning,

Guideteamet i Saalbach

031-16 59 00
LionAlpin