Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Hotell i Saalbach, Österrike Österrike

 

Nedan hittar du Lion Alpins stora utbud av hotell i den Österrikiska byn Saalbach. I Saalbach erbjuder vi totalt 13 olika boende på hotell eller pensionat, alla med hög standard och med äkta alpkänsla. Alla våra boende är belägna med närhet till lift, för att du ska få ut så mycket som möjligt av din skidresa. För att välja det boende som passar dig bäst, har vi gjort det enkelt för dig att jämföra de olika hotellen. Välj vad som är viktigt för dig, att bo mitt i centrum, ha tillgång till wellnessavdelning eller Ski-in/Ski-out. Med vårt stora utbud av boende har du möjlighet att välja det hotell eller pensionat som bäst stämmer överens med dina förväntningar.

Hitta ditt boende i Saalbach

Tassarna fungerar som rekommendationer från oss på Lion Alpin och behöver inte stämma överens med hotellets egna betyg. I vår egen bedömning tar vi hänsyn till helhetsintrycket av atmosfär och service, faciliteter på boendet, standard på rummet och närhet till lift och centrum. Syftet är att tassarna ska förenkla ditt val av rätt boende i Saalbach. För mer information om boendet kan du enkelt klicka in på hotellet eller pensionatets specifika sida och läsa mer. Där kan du även ta del av andra gästers betyg och upplevelse av boendet. Våra reserådgivare hjälper dig gärna att välja rätt boende i Saalbach.

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Vecka {{traveldate.week_no}}

Reseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hotell inte i din filtrering

Ej tillgängligt under den valda perioden

Fullbokat / Ej tillgängligt i den valda perioden

Ej tillgängligt under den angivna perioden

Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
Tyvärr är det inte möjligt att boka en resa online om ert resesällskap är fler än 10 personer. Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på era önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin