Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Träffa skidguiderna i Saalbach

Här kan du läsa lite om säsongens guider och lära känna dom redan innan du kommer ner till Alperna!

Har du några frågor kan du skriva till dom här »

 

 

Stefan (Destinationschef)

Hej! Jeg hedder Stefan og skal være guide for 3. år i træk og er en del af det fantastiske guideteam i Saalbach.

Jeg er taget til Østrig med ønsket om, at få en uforglemmelig oplevelse sammen med gæster og mine kollegaer. Jeg elsker at stå på ski!

Personligt mener jeg, at den perfekte skidag er, når man tager den første lift op og er på ski hele dagen. Herefter afterski med høj musik og dans på bordene.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen på alpernes bedste skidestination; Saalbach

 

 

Lovisa

Hej, jag heter Lovisa, är 23 år gammal och kommer ifrån Ängelholm som ligger i Skåne. 

Jag började åka skidor som barn och älskade det på en gång. Idag är det fortfarande ett stort intresse för mig. Min skidåkning började i Sälen. Efter det har skidåkningen tagit mig till Norge och Österrike.

Jag är väldigt glad över att få spendera mitt vinterhalvår i Saalbach och ser fram emot en härlig säsong av grym skidåkning och hoppas att vi ses där!

 

 

Isak

 

Hej! Mitt namn är Isak, jag är 20 år gammal och jag kommer från Skellefteå. 

Skidåkning har alltid varit ett stort intresse för mig. Det har tagit mig till många olika platser i världen från mina första svängar i barnbacken i Levi Finland, till djupa pudersvängar i Revelstoke Kanada. Nu har jag äntligen hittat till Alperna, närmare bestämt till Saalbach och jag längtar efter att få njuta av deras 270 km pist med er i vinter!

Jag är säker på att det kommer bli en helt magisk säsong och jag ser fram emot att träffas! Bis bald!

 

 

Greta

Hej! Jag heter Greta, är 22 år gammal och bor i staden Stockholm. De senaste åren har jag bott i Kroatien och jobbat på en segelbåt så äventyrliga jobb är något jag älskar. 

Jag har stått på skidor sedan jag kan minnas då jag åkt mycket med både familj och vänner och jag är otroligt glad över att jag fått möjligheten att få arbeta i fantastiska alperna.

Jag ser fram emot att träffa er här nere i Saalbach!

 

 

Mads

Hej! Mit navn er Mads Ingemann jeg er 21 år gammel og kommer fra en lille by ved navn Sæby i Nordjylland.

Når jeg ikke står på ski spiller jeg meget håndbold i Frederikshavn. På ski har jeg en kæmpe forkærlighed for at være i Alperne. Min familie og jeg har siden jeg var 8 flygtet til alperne om vinteren, da det for mig føles som et andet hjem, med utrolig smukke omgivelser.

Jeg glæder mig helt fantastisk meget til at se jer her i Saalbach, hvor vi skal have en uforglemmelig oplevelse sammen.

 

 

Julie

Hej,

Mit navn er Julie og jeg skal være en del af guideteamet i Saalbach sæsonen 2017/2018.

Jeg kommer fra Lyngby, lige nord for København, hvor jeg er født og opvokset. Jeg havde min første sæson for Højmark forrige vinter, og jeg er meget glad for at være tilbage i den blå uniform igen. Jeg har været på ski siden, at jeg var tre år gammel, så jeg brænder virkelig for skiløb, skiferie og alt hvad der dertil hører.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen her i fantastiske Saalbach og håber, at i får nogle helt fantastiske feriedage hernede.

 

 

Maria


Hej mit navn er Maria, jeg er 20 år gammel og arbejder hos Højmark Rejser i Saalbach.
Jeg elsker at stå på ski og være aktiv, så når jeg ikke befinder mig i Alperne spiller jeg håndbold og fodbold. 

Jeg har stået på ski siden jeg var 4, og for mig findes der intet bedre end at mærke den friske alpeluft når man suser ned af pisterne. Derfor glæder jeg mig utrolig meget til at tage imod jer i Saalbach, så I forhåbentlig får en lige så fantastisk oplevelse som jeg personligt selv har haft med Højmark Rejser.

  • Filter:
031-16 59 00
Lion Alpin logo