Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Träffa skidguiderna i Saalbach

Här kan du läsa lite om säsongens guider och lära känna dom redan innan du kommer ner till Alperna!

Har du några frågor kan du skriva till dom här »

 

 

Sebastian - svensk guide

Hej! Mitt namn är Sebastian Holmberg, jag är 20 år och kommer från Sverige. Detta är mitt första år som guide och jag är otroligt taggad på att få träffa alla gäster och visa er allt det bästa Saalbach har att erbjuda. Skidåkning är min stora passion i livet och det bästa jag vet är att dela den glädjen med andra! Att få jobba i alperna är lite av en dröm som går i uppfyllelse och jag kan inte vänta med att ge er den bästa upplevelsen någonsin.

Simon - svensk guide

Hejsan!

Mitt namn är Simon Brandt och jag är 20 år gammal och kommer från Lund. Jag är guide för Lion Alpin här i Saalbach och jag är otroligt taggad på att få visa er runt i alpernas bästa skidort! Här får ni njuta av 409 km pist och afterski i världsklass. Jag är övertygad om att ni kommer få en fantastisk skidsemester här och jag ser verkligen fram emot att ha er gäster på plats.

Vi ses i Saalbach!

Julia - svensk guide

Hej! Mitt namn är Julia och jag gör min andra säsong som guide för SkiGroup. Jag har stått på skidor så länge som jag kan minnas, och jag älskar allt alplivet innebär. Jag är super glad och förväntansfull över att få jobba i Saalbach, det är en fantastisk destination! Jag ser fram emot att träffa er och uppleva Saalbach med er!

Mikkel - dansk guide

Jeg er en meget passioneret ung skiguide, som er blevet helt forelsket i at arbejde i alperne og den friske sne! Når jeg ikke sørger for, at mine gæster får en uforglemmelig rejse her i Saalbach, så svinger jeg gerne mine ski over skulderen og vandrer mod skiliften for at komme op og nyde den friske alpeluft. Jeg glæder mig utroligt meget til at I kommer ned og siger hej til mig og mine søde kollegaer. Vi står klar med et kæmpe smil og nogle uforglemmelige dage i Saalbach.

Marie - dansk guide

Mit navn er Marie og jeg er 22 år gammel. 

Jeg brænder for at levere god service til gæsterne og så elsker jeg livet i Alperne! To af mine yndlingsarrangementer er vores picnic og at hygge med jer gæster på afterski!

Min livret er lasagne, og mit yndlingsdyr er en isbjørn.

Jeg håber, at vi ses på Saalbachs pister denne sæson. Jeg glæder mig helt vildt til at møde jer, og gøre jeres ferie til en uforglemmelig oplevelse!

Emma - dansk guide

Hej med jer! Jeg er 20 år gammel og kommer fra en ø udenfor Svendborg. Jeg var på min første skiferie i Wagrain med SkiGroup, da jeg var 9 år gammel. Jeg elskede skiløbet med det samme, og guiderne på destinationen var med til at gøre det til en helt fantastisk rejse, som jeg stadig tænker tilbage på den dag i dag. Jeg er nu selv guiden, der er med til at skabe rammerne for nogle rigtig gode og uforglemmelige oplevelser. Jeg ser frem til at møde jer. Vi ses i Saalbach!

Phillip - dansk guide

Hejsa allesammen!

Mit navn er Philip og jeg er 21 år gammel. Jeg er guide for Højmark her i Saalbach. Jeg kommer fra Danmarks navle: Kolding (aka. Slicetown). Udover, at jeg elsker skiløb og alt det indebærer, så bruger jeg meget tid på at lave gymnastik. Dansegulvet får også et besøg af og til. Jeg blev skiguide for Højmark fordi jeg havde en uforglemmelig oplevelse som gæst, og jeg vil derfor gøre mit bedste for at kunne give jer den samme følelse som jeg havde.

Jeg glæder mig utrolig meget til at se jer alle sammen, og få den fedeste uge sammen i alperne.

Vi ses i Saalbach.

Josefine - dansk guide

Hej alle sammen. Mit navn er Josefine, jeg er 21 vintre gammel og har fornøjelsen af at opleve min anden sæson som guide for Højmark.

Jeg glæder mig ekstremt meget til at tage imod Jer, med åbne arme, her i Saalbach og vise Jer alt det bedste, både på pisterne og nede i byen.

Stemningen i Alperne er helt unik og jeg glæder mig til at dele den med jer.

 Mange hilsner fra de sneklædte alper!

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
LionAlpin