Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL CHALET HAUSER KAIBLING

Guideteamet i Schladming vill hälsa er varmt välkomna! Vi kommer komma och besöka er varje kväll och pratas vid. Ni känner igen oss genom våra blåa uniformer. Ni får chansen att få era eventuella frågor besvarade och själv klart anmäla er till våra arrangemang. Vi berättar gärna om våra personliga tips och ser framemot att höra om era upplevelser i backen.

Vårt veckoprogram finner ni på min bokning, hemsidan och på infotavlan i receptionen.

Härunder har vi samlat lite praktisk information om erat boende samt generell info om Schladming.

Ankomst: Incheckning skall göra i receptionen mellan 16:00 och 18:00 Vid ankomst betalas en deposition på 350€ per lägenhet eller 500€ per chalet. Det görs endast görs med kort.

Avresa: Vid avresa skal ni ha checkat ut senast klockan 10:00. Chaleten skall överlämnas städad. Skräppåsar skall bäras ut och diskmaskinen skall vara i gång. Om detta inte efterhålls kommer ni krävas på en avgift beroende på omfattningen.

Reception: Har öppet mellan 08:00-18:00, nummer till receptionen: +43368628400

Viktigt att veta: Du får inte ha fest eller störa andra från din chalet. 

 

Liftkort: Du får utlevererat liftkort av dina guider. Det är viktigt att spara liftkortets spärrnummer. Spärrnumret är markerat med en *. Noteras detta kan ni, vid borttappat liftkort, få ett nytt mot en mindre kostnad.

Liftarna: Liftarna i Schladming är öppna mellan 08:15-16:15

Skiduthyrning: Om ni har beställt skidhyra hemifrån skall ni gå till skiduthyrningen Sport Hauser Kaibling, glöm inte eran voucher som ni fått i välkomstkuvertet. Det finns också möjlighet att köpa till försäkring. Skiduthyrningen har öppet mellan 08:00 och 18:00

Skidskola: Om ni har beställt skidskola ligger det en sedel i välkomstkuverten som ska medbringas upp på berget när ni ska på skidskola. Oavsett nivå av skidåkning möts ni vid start på toppen av Planai liften till höger vid skylten där det står “Tritscher”.

 

Vi guider är här för att ge er den bästa skidsemestern som möjligt och vill därför gärna svara på alla möjliga frågor ni har. Vår service är tillgänglig 24 timmar om dygnet och när vi inte är på chaleten eller där ni befinner er kan ni nå oss på vår servicetelefon som alltid är bemannad. 

Servicetelefon : +45 53 65 42 74

Skriv gärna ned numret så ni har det med er om ni skulle behöva det i löpet av veckan.

Vi guider glädjer oss stort att få ge er en skidsemester i särklass! 

Med vänliga hälsningar 

Guideteamet i Schladming

 

031-16 59 00
LionAlpin