Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

Schladming pistkarta (Klicka på kartan)

    

    

Schladmings fantastastiska skidområde rustades kraftigt upp inför alpina VM 2013 och framstår nu som ett utav Österrikes bästa och mest kompletta skidområden. Här finns det gott om såväl röda, som blå och svarta pister. För dig som gillar att åka utanför pisterna finns även goda möjligheter för härlig skogsåkning. Det som kännetecknar Schladming är ett effektivt liftsystem och riktigt bra och välpreparerade pister med god variation. 

Åk på fyra sammanhängande berg

I Schladming binds skidsystemet ihop på de fyra bergen Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen och Reiteralm. Här tar du dig smidigt och snabbt mellan de olika bergen tack vare det moderna och effektiva liftsystemet som binder ihop pisterna på ett utmärkt sätt.

Den mest avancerade åkningen hittar du på Planai berget, där du inte får missa världscuppisten längst ner där det varje år arrangeras Night Race med över 50.000 åskådare varje år. De andra tre bergen ger också bra och varierad åkning, med Hauser Kaibling som det högsta på strax över 2.000 möh.

Du kan även testa på kvällsåkning, när pist nummer 33 på Hochwurzen öppnar för kvällen. Det är en helt unik känsla att åka i en upplyst pist i den mörka alpnatten och något vi verkligen rekommenderar alla som besöker Schladming att testa!

031-16 59 00
LionAlpin