Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa
Alpeffect Hotel
  • Bra läge
  • Rejäl frukostbuffé
  • 3-rätters middag eller buffé
  • Bastu
  • Gratis WiFi

SnowZone

Ungdomsklubb för dig som bor på Hotel Planai under vecka 52, 7, 8 eller 9. 

Snow Zone är ungdomklubben för dig mellan 13-18 år där du tillsammans med våra guider hittar på mängder av roliga aktiviteter under din semester i Alperna.

Programmet kan variera från vecka till vecka och erbjuds endast under vecka 52, 7, 8 och 9. 

 

 

Aktiviteter!

Pistvisning - Söndag

Kom med oss runt o se guidernas favoritpister! Vi kör samtidigt som dina föräldrar åker på pistvisning men vår blir mycket fetare! Vi startar med lite uppvärmning till musik innan vi drar ut på pisten. Vi kör i ett par timmar och sen möts vi upp med de vuxna på Planai Hof och käkar lunch tillsammans. Om dina föräldrar inte är med på den vanliga pistvisningen, kom ihåg att ta med kontanter att köpa mat för. På pistvisning får du chans att möta o lära känna andra i din ålder och ha kul tillsammans. Kanske träffar du din nya bästa vän? 

 

Tidpunkt: 10:00-12:00

Mötesplats: På toppen av Planai

Avslutnnigsplats: Planai Hof

Pris: Gratis :) 

 

Afterski bingo edition - Söndag

Klart vi ska ha afterski! I snowzone håller vi håller vi en riktigt nice bingo afterski! Självklart kommer det finnas dricka och snacks. Kom och häng med de andra på Hotel Planai efter en lång dag i backen och så får även en chans att vinna fina bingopriser. ;)  

 

Tidpunkt: 16:00 - 17:30 

Mötesplats: Hotell Planai

Pris: 10€ för snacks och läsk samt en bingoplatta 

 

Movie night - Onsdag

Att åka skidor en hel dag kan va utmattande och någon gång måste man få slappna av. Vad passar då inte bättre än lite myskväll och film med oss i SnowZone. Vi sätter på en film som ni gärna vill se och självklart blir det inget mys utan moviesnacks och dricka. 

 

Tidpunkt: 20:00-22:00 

Mötesplats: Planai Kidz room

Pris: 5€ för moviesnacks och dricka

 

Snowzone skidåkning - Torsdag

Kom med oss i Snowzone så har vi en häftig förmiddag tillsammans i backen, utan föräldrar såklart! Klockan 10 ses vi på toppen av Planai och har lite uppvärmning till musik sen kör vi så det ryker. ;) 

Vi kommer hålla roliga aktiviteter på pisten och självklart ser vi till att köra förbi snowparken och funslopen. 

Det blir en kanondag i backen då vi får lära känna varandra och ha riktigt kul tillsammans innan vi avslutar vid Planai Hof klockan 12:00 och håller picnic. 

 

Tidpunkt: 10:00-12:00

Mötesplats: På toppen av Planai liften

Avslutnnigsplats: Planai Hof

Pris: Gratis :) 

 

Kälketur på Hochwurzen - Fredag

Visste ni att vi i Schladming har Europas längsta kälkbacke? Det är klart vi i Snowzone ska testa den! Vi möts i receptionen på Planai och så drar vi iväg till Hochwurzen berg där vi sen ska susa ner för backen som är hela 7,4 km lång. Det tar ca 15 minuter och vi kör så många gånger vi hinner och när vi känner oss färdiga möts i botten och dricker varmchocklad samt kör dans till musik. 

 

Tidpunkt: 15:30 - 17:00

Mötesplats:  Receptionen på Planai

Pris: 15€ , kälke och transport


 


 

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
LionAlpin