Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa
Hotel Planai

 

 

Välkommen till Schladming och Hotel Planai

Guideteamet här i Schladming hälsar er varmt välkomna! Ni kan träffa oss på hotellet varje morgon och eftermiddag. Ni känner igen oss på våra blåa uniformer som det står Lion Alpin på. När vi är på hotellet kan du vända dig till oss om du behöver hjälp, vill anmäla dig till något av våra arrangemang eller har några frågor. Vi delar gärna med oss av våra personliga tips och ser fram emot att höra om era upplevelser på berget.

 

Ankomst
Ert bagage kan förvaras i ankomstrummet nere i källaren. Nyckeln till ert rum kan hämtas i receptionen från kl. 15.30 på ankomstdagen. På ankomstdagen kan ni köpa till frukost på hotellet för 15€ för vuxna och 8€ för barn.

Frukost
Serveras k.l 07.00 - 10.00.

Fika
Eftermiddagsbuffé bestående av kaffe, te, varm choklad och kaka serveras kl. 15.30 - 16.30.

Middag
Middagen består av förrättsbuffé, salladsbuffé, valfri huvudrätt eller buffé, samt en dessertbuffé. Serveras kl. 18.00 - 19.30 och kl. 20.00 - 21.30.

Wellness
Wellnessområdet har öppet kl. 15.00 - 20.00. Det är möjligt att få extra handdukar i receptionen och badrockar kan hyras mot en avgift på 10€.

Avresa
Rummen ska lämnas senast kl. 10.00. Bagage kan förvaras i källaren. Information om avresetid finns på infotavlan senast dagen innan avresa. Vid tidig avresa ska utcheckning ske dagen innan, då receptionen först öppnar kl. 07.30.

Skidkällare
Ligger under hotellet i parkeringsgaraget. Ni använder ert nyckelkort för att komma in. Det är inte tillåtet att förvara skidutrustning på rummet, detta ska förvaras i skidkällaren.

Liftkort
Det är viktigt att ni skriver ner eller tar kort på liftkortens spärrnummer som är markerat med ” * ” . Så länge ni har detta nummer så kan ni, om ni skulle tappa bort ett liftkort, få ett nytt mot en mindre kostnad istället för att behöva köpa ett nytt.

Skidhyra
Skiduthyrningen heter Sport2000 och ligger bredvid hotellet. Om ni har beställt skidhyra hemifrån, ligger det en voucher i välkomstkuvertet, som ni ska ta med till Sport 2000.

Skidskola
Om ni har beställt skidskola hemifrån, hittar ni en voucher i välkomstkuvertet. Vouchern tar ni med upp på berget. Mötesplats och mötestid framgår på vouchern. Om du inte har bokat skidskola i förväg så kan vi hjälpa dig med detta.

Nattingång
Efter kl. 24.00 sker ingång genom nattingången, där nyckelkort krävs.

Guideservice 24/7

Vi guider är din garanti för en problemfri skidsemester. Därför finns vi tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi är här för att hjälpa dig svara på frågor eller lösa eventuella problem. Du kan komma i kontakt med oss genom att ringa vår servicetelefon. Skriv gärna ner numret eller spara det på din mobil så att du alltid har tillgång till det när du behöver.

Servicetelefon: +43 699 1414 7600.

Vi ser fram emot att ge er den bästa möjliga skidsemestern!

Med vänlig hälsning,

Guideteamet i Schladming

031-16 59 00
LionAlpin