Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa
Alpeffect Hotel
  • Bra läge
  • Rejäl frukostbuffé
  • 3-rätters middag eller buffé
  • Bastu
  • Gratis WiFi

Snow Zone

Ungdomsklubb för dig som bor på Hotel Planai under vecka 1, 7, 8 eller 9. 

Snow Zone är ungdomklubben för dig mellan 13-18 år där du tillsammans med våra guider hittar på mängder av roliga aktiviteter under din semester i Alperna.

Programmet kan variera från vecka till vecka och erbjuds endast under vecka 1, 7, 8 och 9. 

Aktiviteter

Bad & hamburgare

Vi träffas i hotellreceptionen på eftermiddag och börjar med att käka på en hamburgerrestaurang som ligger på Schladmings gågata. Därefter åker vi till ett badhus lite utanför staden där det finns tillgång till pool, rutschkana, bastu och utomhuspool.

Night Hike

På den här turen får du uppleva Alperna på ett sätt som du garanterat aldrig har gjort tidigare. Vi träffas i receptionen där alla får varsin fackla innan vi börjar turen upp på berget. Vi vandrar i ca 30 minuter på en liten skogsstig med våra facklor som enda ljus,  innan vi når vårt mål. Guiderna bjuder sedan på grillade marshmallows, choklad och kex och berättar spännande historier. En oförglömlig och unik upplevelse som du säkert kommer att minnas långt efter det att snön har smält ...

Quattro skidsafari

Om du gillar äventyr och älskar att se mycket på kort tid, är den här turen något för dig. Vi kör igenom hela skidsystemet så att du får uppleva de fyra sammanhängande bergen på bästa möjliga sätt; Reiteralm, Hochwurzens, Hauser Kaibling och naturligtvis Planai. Vi avslutar dagen på Europas största afterskiställe, Hohenhaus Tenne.

Mountain BBQ

En gång i veckan organiserar våra guider en härlig picknick i backen för alla ungdomar som är med i SnowZone. Vi hittar en fin plats där vi käkar lunch ute i snön och får njuta av Alperna bästa utsikt. Vi höjer stämningen med bra musik, aktiviteter, god mat och dricka. En dag du inte vill missa! 

Movie night

En kväll i veckan gör vi om vår lounge till biograf. Här visar vi någon bra film och det finns möjlighet att köpa godis och läsk i vårt Biocafé innan filmen börjar. 

Night skiing

Har du inte fått nog av skidåkning under dagen finns det möjlighet att ge sig ut en gång till på kvällen. Nedfart nr. 33 på Hochwurzen pistas om och tänds upp. Detta brukar vara en favorit bland våra gäster.

Schladming ski games (SSG)

Schladming Ski Games är en aktivitet för ungdomar som är med i SnowZone. SSG innebär att du tävlar i olika discipliner på skidor och bräda. Vi kör i VM-backen där proffsen tävlade i världsmästerskapet så sent som 2013.

Tävlingen är till för alla och du kan tävla om den övergripande trofén eller om medaljer i en enskild disciplin. SSG handlar dock främst om att ha kul tillsammans och om att få prova på att tävla i Alperna under professionella förhållanden. 

Vi tävlar om medaljer i tre discipliner: Slopestyle, Slalom och Störtlopp. 

Slopestyle: I Slopestyle kan du tävla på antingen skidor eller snowboard. Slopestyle går ut på att du åker genom en bana där du gör olika tricks på t.ex. rails och kickers längs med banan. 

Slalom: Slalom innebär att deltagarna ska åka mellan portar i en bana på kortast möjliga tid. Tävlingen körs i en röd backe. 

Störtlopp: Störtlopp handlar kort och gott om en sak; fart. Det finns möjlighet att träna under veckan, i backen där tävlingen körs.


 


 


 

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
LionAlpin