Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Hotell i Sestriere, Italien Italien

 

Nedan ser du våra hotell belägna i Sestriere, Italien. För oss på Lion Alpin är det självklart att du ska kunna välja ditt boende efter egna önskemål. Av den anledning har vi strukturerat upp vår fakta om hotellen på samma sätt, för att underlätta jämförelsen för dig. Du kan enkelt jämföra pris, avstånd till lift, uthyrning och skidbuss, samt faciliteter på boendet. Utöver det har vi listat tre egenskaper som är specifika fördelar med vardera hotell, för att du ska få en känsla innan du väljer ditt boende i Sestriere.

Hitta ditt boende Sestriere

För att förenkla ditt val av boende har vi utformat tassarna. De är Lion Alpins egen kategorisering av hotell. I vår kategorisering tar vi hänsyn till hotellets generella helhetsintryck med både service och atmosfär, standard på rum, faciliteter på hotellet och självklart avstånd till lift och centrum. Det vi anser är viktigt när du väljer boende i Sestriere. Om du vill veta mer om något av våra boende har alla hotell en egen sida, där kan du enkelt ta del av mer information och andra gästers omdöme och betyg av hotellet. Du är varmt välkommen att kontakta våra reserådgivare som gärna hjälper dig att välja rätt boende i Sestriere.

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Vecka {{traveldate.week_no}}

Reseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hotell inte i din filtrering

Ej tillgängligt under den valda perioden

Fullbokat / Ej tillgängligt i den valda perioden

Ej tillgängligt under den angivna perioden

Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
Tyvärr är det inte möjligt att boka en resa online om ert resesällskap är fler än 10 personer. Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på era önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin