Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Sista minuten - Boka din skidresa till Alperna

Har du blivit sugen på en skidresa i sista minuten? Boka den med oss för miljöombyten i härliga alpina orter. Här kan du åka skidor, koppla av på relax, äta god mat och gå på afterski om det är din melodi. För dig som reser med barn finns massor av spännande saker att upptäcka för alla åldrar. 

Vi erbjuder fantastiska alpina sista minuten-resor för dig som behöver ett miljöombyte och skulle älska att kombinera det med skidåkning

Här ser du de senaste väderprognoserna för några av våra skidresemål:

 

ZAMG/Bergfex


Klicka på visa filtrering här under för att sortera resor efter transport, resmål och resdatum.

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...


Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.


Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.

Få maximal semester på sista minuten till Alperna

När du reser med Lion Alpin får du maximal semester – med minimal planering. När du har gjort din bokning kan du koppla av och bli omhändertagen av vår guideservice. Redan innan resan ringer vi upp för att kontrollera att allt är som det ska. När du är på plats delar vi ut liftkortet direkt till dig, utan att du behöver stå i långa köer. Dessutom har du kontaktvägar till guiderna 24/7.

Nedan har vi samlat våra bästa sista minuten-resor till Alperna. De passar dig som är flexibel och kan åka med kort varsel. Om du inte hittar något som passar dig bland våra restresor till Alperna, ta hjälp av våra reserådgivare för att hitta en resa för dig.

Även i våra restresor till Alperna ingår transfer och liftkort. Gör ett klipp och boka en billig skidresa idag!

Boka skidresor i sista minuten – få allt detta

Få miljöombytet du behöver. Umgås med de du gillar bäst. Kom ut i backarna och njut av något helt annat än vardagen. Dessutom i långa, fina pister – med solsäkerhet som du helt enkelt inte kan få på svenska skidorter.

Boka din skidresa i sista minuten med Lion Alpin och få:

  • Guideservice 24/7
  • Liftkort och transfer ingår alltid
  • Kostnadsfri trygghetsgaranti
  • Researrangör med 30+ års erfarenhet

På våra egna hotell har vi större möjligheter att påverka erbjudandet. Här får du alltid liftnära lägen, välsmakande halvpension, bastu, gratis WiFi och barnrabatt upp till 15 år.

Vill du ta reda på mer om hur du kan spara pengar när du bokar semester? Låt oss tipsa dig om hur du får en så billig skidresa som möjligt.

031-16 59 00
LionAlpin