Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Skidåkning Bad Gastein Österrike

 

 

Sista minuten till Bad Gastein

Sista minuten skidresa till Bad Gastein Österrike är perfekt för dig som är anpassbar och kan resa med kort varsel. Med sista minuten får du garanterat en innehållsrik skidsemester till ett förmånligt pris. Vi har samlar alla våra bästa restresor till Bad Gastein för att underlätta sökandet för dig. Hittar du ingen passande sista minuten skidresa, hjälper vår reserådgivare till att hitta en resa som passar dig.

Bad Gastein populär skidort i Österrike

Bad Gastein är en av de populäraste skidorterna i Österrike med fem mäktiga berg att ta sig runt och totalt 203 km pist. Det råder ingen tvekan om att skidentusiasten kommer att hålla sig sysselsatt och upptäcka ett flertal favorit pister under sin vistelse. Bad Gastein har skidpister för alla nivåer, från 60 km blå pist till 117 km röd pist, svarta branter och opistade bergssidor som gör att skidorten passar perfekt för både nybörjare och den äventyrslystna som gillar utmaning.

En upplevelse du inte får missa är att njuta av din skidåkning i orörd nationalpark 2600 m över havet. Ta del av den fantastiska utsikten och njut av skidåkning när den är som bäst. Bad Gastein erbjuder skidåkning för alla nivåer och upplevelser för alla åldrar.

Innehållsrik skidsemester med puls eller lugn

Bad Gastein är skidorten för dig som vill ha ut så mycket som möjligt av skidresan, oavsett om det är pulsen eller lugnet du vill känna. För dig som är ute efter utmanande skidåkning, afterski med bra drag och pulserande nattliv passar Bad Gastein utmärkt. För dig som istället vill njuta av skidåkning med fantastiska bergsvyer, bra restauranger och varma källor är Bad Gastein en självklarhet som en genuin spa-ort. Bad Gastein gör det enkelt för dig att skapa en innehållsrik skidsemester efter egna önskemål.

Vakna upp med rätt känsla på ett av Lion Alpins hotell med sann alpkänsla. Vårt stora utbud av boende håller alltid en hög standard och ett flertal ligger i nära anslutning till liften.

I våra restresor till Alperna ingår allt

Transfer och liftkort är en förmån som ingår i alla Lion Alpins skidresor. Självfallet även våra sista minuten skidresor till Bad Gastein Österrike. Boka din sista minuten redan idag, har du några frågor eller behöver hjälp når du våra reserådgivare via telefon 031-16 59 00 eller maila info@lionalpin.se

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...


Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.


Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin