Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Canazei bergsvy över Dolomiterna

 

 

Sista minuten till Canazei

Sista minuten skidresa till Canazei ger en stor upplevelse till ett litet pris. Våra sista minuten skidresor till Alperna är till för dig som är flexibel och kan resa med kort varsel. Nedan har vi samlat våra bästa restresor till Canazei. Om du inte hittar någon restresa som passar dig, hjälper vår reserådgivare dig gärna att hitta en skidresa.

Världens största skidområde Dolomiterna

Canazei har världens största skidområde, Superski Dolomiti, med över 1200 km pist. Det stora utbudet av pister gör att Canazei erbjuder en skidupplevelse för alla åldrar, nybörjare som avancerade skidåkare, i ett fantastiskt bergslandskap.

Italienska Alpernas stora och varierande skidutbud tillsammans med fantastiska bergsvyer, stålande sol 8 av 10 dagar och italiensk mat gör att Canazei är en skiddestination som många skidentusiaster har som favorit. Att de flesta väljer att återkomma till den lilla byn Canazei beläget i Val Di Fassa dalen är lätt att förstå. Canazei har så mycket mer än perfekt utgångspunkt för dagsturer runt Dolomiterna.

Upplev Canazei

Efter en upplevelserik skiddag runt bergstopparna fortsätter upplevelserna inne i den lilla byn. Här finns det något för alla, härlig afterski med livemusik, mysiga italienska restauranger, nattklubbar och barer. Våra guider har full koll på vad byn har att erbjuda och hjälper dig med stor glädje att hitta rätt.

För att göra resan komplett erbjuder Lion Alpin ett flertal olika hotell. Vårt hotell inne i centrum passar dig som vill ha nära till shopping, restauranger och afterski. 2 km från Canazei centrum finner du Alba och Campitello. Familjevänliga alternativ som passar dig som vill njuta av lugnet.

I våra restresor till Alperna ingår allt

I Lion Alpins sista minuten skidresor ingår alltid transfer och liftkort, precis som till våra ordinarie skidresor. Boka din restresa till Canazei idag hos oss på Lion Alpin. Varmt välkommen att kontakta våra reserådgivare för mer information på telefon 031-16 59 00 eller maila info@lionalpin.se, eller boka enkelt online.

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...


Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.


Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin