Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Livigno i dalen, Italienska Alperna

 

 

Sista minuten till Livigno

Sista minuten skidresa till Livigno är perfekt för dig som vill njuta av de Italienska Alperna. För dig som kan vara flexibel och resa med kort varsel finns sista minuten till Livigno nedan. För dig som vill ha hjälp att boka eller mer information kontakta gärna vår reserådgivare som hjälper de dig att hitta rätt!

Höjd med snö och sol

Livigno är beläget i Italienska Alperna, 1816 m över havet, tack vare att skidorten ligger på hög höjd är det både snö- och solsäkert. En skiddestination med fantastiska pister för alla nivåer. Dalen ligger mellan de två bergen som du enkelt når via liftsystemet. De båda bergen erbjuder varierad skidåkning av främst blå- och röda pister.

Livigno har stor variation oavsett om du vill åka utför eller på längden. För dig som gillar längdskidåkning finns det 40 km spår som leder genom dalen. För dig som söker utmaning kan vi varmt rekommendera en dagstur till välkända St Moritz.

Fantastiska restauranger och shopping

Underbar italiensk mat med passande vin är lätt att hitta i Livigno som är kända för sin goda mat och fler än 100 restauranger. Restaurangutbudet består av Italienska klassiker, enklare pizzerior till Michelin omnämna. Byn har något för både livsnjutaren och den som vill ha mer puls. Vinprovning på välsorterad vinbar eller afterski följt av sena timmar bland byns barer, valet är ditt. Som en isolerad bergsby är Livigno känt som ett skatteparadis sedan många år. Det gör att shoppingen blir minst sagt fördelaktig med låga priser som lockar shoppingsugna.  

Hotellen bjuder på äkta alpkänsla med hög standard i genuin miljö, med närhet till skidliften. Vi har ett stort utbud av hotell i Livigno och dess närhet.

I våra restresor till Alperna ingår allt

Transfer och liftkort är alltid inkluderat i Lion Alpins skidresor, ordinare som sista minuten. Boka din sista minuten skidresa till Italienska Alperna idag för att upptäcka den genuina byn Livigno. Boka enkelt online eller kontakta våra reserådgivare via telefon 031-16 59 00 eller maila info@lionalpin.se

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...


Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.


Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin