Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Skidåkning Obertauern i Österrike

 

 

Sista minuten till Obertauern

Sista minuten skidresa till Obertauern utlovar mycket snö och härlig skidåkning för den som är flexibel och kan åka med kort varsel. Skidupplevelsen fortsätter efter heldagar i skidbacken efter eget intresse. För dig som är redo för en upplevelse kan du enkelt se våra tillgängliga restresor nedan. Vill du ha hjälp eller inte hittar någon passande skidresa hjälper våra reserådgivare dig.

Skidåkning på hög höjd

Obertauern i Österrike ligger 1630 m över havet, omgiven av höga alptoppar. Från byn tar du dig enkelt via liftsystemet upp till 100 km pist, främst bestående av blå- och röda pister. För den som gillar längdskidåkning finns det 26 km längdskidspår. offpist finns lättillgänglig på bergssidorna som omger byn. Måndagar och torsdagar varje vecka är det kvällsåkning i Edelweißbahn, varför nöja sig med dagstur när man kan ta en kvällstur också. Obertauern är ett skidområde för både familjer och skidentusiaster.

För dig som vill uppleva variation under skidsemestern finns 50 km pist att tillgå en kort bilresa från Obertauern. Där har du möjlighet att känna pulsen stiga i takt med höjden, ända upp till toppen av berget 2411 m över havet som leder ner till St Michael. Ett skidområde som du kan njuta av med samma liftkort.

Afterski, kvällsåkning och kälkbana

Obertauern har mycket att erbjuda efter en heldag i skidbacken. Känn pulsen i sann österrikisk anda på välkända “After Ski Mile”, barer och pubar med liveband och DJ. Byn har ett flertal restauranger, barer och butiker längst med huvudgatan. Förutom kvällsåkning finns en 6,5 km kälkbana för dig som vill prova något nytt.

Omgivning till byn skapar en nära samvaro med naturen och bergen, där hotellen ger äkta alpkänsla. Välj ett hotell som passar dig, oavsett vilket du väljer har alla våra hotell hög standard för din trivsel.  

I våra restresor till Alperna ingår allt

I våra skidresor ingår det alltid transfer och liftkort för att erbjuda dig en komplett sista minuten resa. Boka din restresa till den österrikiska byn Obertauern redan idag, enkelt online eller med hjälp av vår reserådgivare. De finns tillgängliga för din skull, du når dem via telefon 031-16 59 00 eller maila info@lionalpin.se

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...


Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.


Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin