Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Fantastisk skidåkning i Saalbach Österrike

 

 

Sista minuten till Saalbach

Sista minuten skidresa till Saalbach ger dig tillgång till ett av Österrikes största skidområden. Nedan finner du våra restresor till Saalbach som är till för dig som är flexibel och kan resa med kort varsel. Hittar du ingen sista minuten som passar dig, är du välkommen att kontakta vår reserådgivare som hjälper dig att hitta en passande skidresa.

Skidglädje för alla

Saalbach är skidorten för dig som älskar att åka skidor. Ett sammanhängande skidområde med 270 km pist gör det till ett av Österrikes största. Den stora fördelen är att du enkelt kan tar dig runt via skidor. Skidområdet bjuder på 140 km blå pist och 110 km röd pist, varav den längsta blå pisten är 7 km lång. Saalbach är definitionen av sann skidglädje för både nybörjare och mer erfarna åkare.

För dig som är en mer avancerad skidåkare och redo för utmaning finns långa fina pister och världsberömd offpist. PowAirea bjuder på barnsligt rolig skidåkning med funpark i lössnö.

 

Äkta afterski

Har du inte varit på afterski i Saalbach, har du inte upplevt riktigt afterski. Kanske var det till och med här som begreppet myntades, klassisk afterski. Oslagbar afterski och genuint trevlig österrikisk atmosfär gör att många väljer att återkomma till Saalbach. Den gamla gruvorten har utrustats med modernt skidsystem, samtidigt som byns charm är bevarad och bidrar till den genuina känslan i byn.  

Vårt utbud av hotell i den österrikiska skidorten och utanför byn är stort, vilket gör det lätt att hitta ett hotell efter dina behov. Oavsett om du vill bo i centrum med närhet till restaurang eller afterski, eller njuta av lugnet och en wellnessavdelning har vi ett hotell som passar dig. Har du tur finner det perfekta bland våra sista minuten.

I våra restresor till Alperna ingår allt

I alla våra skidresor, ordinare som sista minuten, ingår det transfer och liftkort. Du kan enkelt boka din restresa till Saalbach online, eller kontakta vår reserådgivare som gärna hjälper dig med bokning, information och tips. Du når dem via telefon 031-16 59 00 eller maila info@lionalpin.se

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...


Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.


Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin