Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Skidåkning i Sauze d'Oulx Italien

 

 

Sista minuten till Sauze d'Oulx

Sista minuten skidresa till Sauze d’Oulx erbjuder 212 pister med utmärkt skidåkning för alla nivåer. Är du flexibel och kan resa med kort varsel får du en fantastisk skidupplevelse till ett extra förmånligt pris. Se alla våra sista minuten resor till den välbevarade italienska byn nedan. Finner du ingen restresa som passar dig, hjälper vår reserådgivare till att hitta en skidresa som passar dig.

Fantastiska Italienska Alperna

Sauze d’Oulx är välkänt för italienska skidentusiaster och numera en del av Lion Alpins stora utbud av skidresor till Italienska Alperna. Skidorten är högt belägen på 2800 m höjd som gör att det är snösäkert långt in på säsongen. Fantastisk skidåkning med totalt 400 km pist gör att Sauze d’Oulx passar alla nivåer med 95 km blå pist, 220 km röd pist och 85 km svart pist. Lägg till kilometer av offpist, heliskiing och funpark alla skidentusiaster är nöjda, oavsett tidigare skidåknings erfarenhet.

Sauze d’Oulx är beläget nära den Franska gränsen, där en enkel avstickare till Frankrike ingår i liftkortet. Skidorten är sedan länge en favorit för italienarna, vilket gör att vi på Lion Alpin är extra glada och stolta över att kunna erbjuda dig denna fantastiska skidupplevelse.

Charmig by med karaktär

Den italienska byn med gator av kullersten och rustika stenhus ger Sauze d’Oulx karaktär utöver det vanliga. Där den charmiga bykyrkan från 1532 förstärker den mysiga känslan. Byn har många mysiga caféer, restauranger och barer, samt små lokala vinbarer. Skidorten är för dig som gläds av det stilla, framför afterski. Det ger dig en chans till att koppla av ordentligt, njuta av din skidupplevelse och den genuina italienska bevarade byn på riktigt.  

I Sauze d’Oulx erbjuder vi ett varierat utbud av hotell, fantastisk utsikt med 700 kvm wellnessområde eller mitt i centrum med äkta alpkänsla.  

I våra restresor till Alperna ingår allt

Lion Alpin är stolta över att ge Alpernas bästa service. För oss är det självklart att transfer och liftkort alltid ska ingå i våra sista minuten- och ordinarie skidresor. Boka din sista minuten till Sauze d’Oulx till ett extra förmånligt pris. Boka enkelt online, eller kontakta vår reserådgivare via telefon 031-16 59 00 eller maila info@lionalpin.se

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...


Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.


Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin