Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Schladming, Europas bästa skidområde

 

 

Sista minuten till Schladming

Sista minuten skidresa till Schladming är det självklara valet för dig som vill ta del av Europas bästa skidområde. Våra restresor ä perfekta för dig som är flexibel och möjlighet att resa med kort varsel. Nedan hittar du alla våra sista minuten till Schladming som du enkelt kan boka online. Vill du ha hjälp att hitta en passande skidresa hjälper vår reserådgivare gärna dig.

Europas bästa skidområde

Schladming har blivit utsett till Europas bästa skidområde flera gånger och varit värd för alpina VM år 2013, vilket är talande för den österrikiska skidortens fantastiska skidåkning. I Schladming finner du 167 km pist, varav 100 km röd pist. De fyra sammanhängande bergen erbjuder stor variation, åk i samma skidpist som de tävlande i alpina VM, njut av naturupplevelse på 2700 m höjd med fantastisk utsikt eller njut av 8 km lång pist.

I Schladming finner du en av Europas bästa snowparks som är omtyckt av både snowboardåkare och skidåkare. Det finns ingen tvekan om att Schladming har något för alla, oavsett ålder och skidåknings erfarenhet.

Afterski på ny nivå

I Schladming är afterski efter en heldag i pisten en självklarhet. Här har man tagit det till nästa nivå med ett 5-våningshus som rymmer hela 3000 partysugna. Ta del av den österrikiska samhörigheten med öl i mängder, lederhosen och klassisk afterski musik. För dig som gillar öl rekommenderas byns egna bryggeri där du kan smaka flera olika sorter. För dig som inte får nog av skidåkning håller Hochwurzen en 3 km lång backe kvällsöppet. Samma berg har en av Österrikes längsta rodelbanor.

I den österrikiska charmiga byn erbjuder vi hotell med perfekt läge och möjlighet att åka skidor till och från hotellet.

I våra restresor till Alperna ingår allt

Vi på Lion Alpin gillar att ge dig det bästa, därför ingår alltid transter och liftkort i alla våra sista minuten- och ordinarie skidresor. Ta del av det förmånliga priset och boka din skidresa till Schladming idag. Varmt välkommen att kontakta våra reserådgivare om du vill ha hjälp eller mer information på telefon 031-16 59 00 eller maila info@lionalpin.se

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...


Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.


Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin