Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sestriere, Italienska Alperna för skidentusiasten.

 

 

Sista minuten till Sestriere

Sista minuten skidresa till Sestriere är det självklara valet för skidentusiasten. För dig som är flexibel och har möjlighet att resa med kort varsel får du tillgång till hela 400 km pist i Italienska Alperna, dessutom till ett förmånligt pris. Finner du ingen restresa som passar dig, hjälper våra reserådgivare dig att hitta en skidresa.

Snösäkert i Italienska Alperna

Sestriere är beläget 2035 m över havet där höjden gör att det är snösäkert. Skidorten  erbjuder hela 400 km pist, mestadel röd med hela 220 km röd pist. 96 km blå, 84 km svart och möjlighet till offpist gör att skidområdet har något för alla oavsett skidnivå.

Sestriere har haft ett flertal mästerskap, inkluderat vinter-OS 2006. Skidområdet är en del av La Via Lattea som innefattar sex andra orter, varav en av orterna ligger på den franska sidan. Vi kan varmt rekommendera ett besök till franska sidan som ingår i 6-dagars liftkort.

Liten by med stora möjligheter

Den lilla italienska byn byggdes under 1930-talet med initiativ från grundaren av Fiat, Giovanni Agnelli. Två stora torn byggdes som än idag kännetecknar byn. Sestriere är en liten by med 900 invånare. Här finner du allt du behöver för en fantastisk skidsemester, butiker, caféer, restauranger och barer. För den partysugna finns ett diskotek som rymmer hela 1500 personer. Vill du ta del av snön på annat sätt än i backarna, finns det hundspann, snöskoter och skridskobana. Att njuta av den italienska maten är en självklar del av resan. Sestriere har flera trevliga restauranger både i pisten och i byn.

Vi har flera hotell som erbjuder närhet till liften, har wellnessavdelning eller äkta alpinkänsla. Alla våra hotell håller hög standard för din trivsel

I våra restresor till Alperna ingår allt

Vi på Lion Alpin strävar efter att ge Alpernas bästa guideservice. För oss är det viktigt att alltid ge mervärde till dig som kund, därför ingår det alltid transfer och liftkort i alla våra resor. Varmt välkommen att boka din sista minuten till Sestriere enkelt online, eller kontakta vår reserådgivare på telefon 031-16 59 00 eller maila info@lionalpin.se

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...


Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.


Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin