Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Offpist i St Anton Österrike

 

 

Sista minuten till St Anton

Sista minuten skidresa till St Anton, ett av Österrikes mest kända och populära resmål. Bästa skidåkningen både i och utanför pisten. En stor upplevelse till ett litet pris. Våra sista minuten är för dig som kan vara flexibel och resa med kort varsel. Boka din resa online eller kontakta vår reserådgivare så hjälper de dig att hitta rätt!

Österrikes bästa

St Anton är ett av Österrikes mest kända och populära skidområden med mer än 350 km pist, samt ytterligare 200 km utmanande offpiståkning. St Anton är en av världens första skidorter perfekt beläget i mitten av skidsystemet. Högsta punkten finner du på höjden 2811 m. Till St Anton återvänder skidåkare från hela världen för att ta del av den fantastiska skidåkningen som passar alla, nybörjare som mer avancerade skidåkare. Det är lätt att förstå med imponerande 131 km blå pist, 123 km röd pist och 51 km svart pist.

“Der Weisse Ring” är dagsturen som tar dig till grannbyarna där du får njuta av områdets bästa skidåkning.  

Afterski i världsklass

I St Anton finns charmiga hus, mysiga restauranger, barer och bra shopping. Efter en heldag i skidbacken är det upp till dig om du vill ta det lugnt eller fortsätta vidare till afterski i världsklass. Österrikisk afterski när den är som bäst med grymt drag och fest in på småtimmarna. St Anton har en härligt mix av avslappnad och lite lyxig stämning.

I St Anton erbjuder vi många fina hotell som gör det lätt att trivas. Hög standard med närhet till liften.

I våra restresor till Alperna ingår allt

I våra sista minuten paket skidresor är transfer och liftkort inkluderat, allt för att göra det enklare för dig. Boka din sista minuten skidresa till Österrikes bästa skidåkning idag enkelt online. Du kan även kontakta våra reserådgivare via telefon 031-16 59 00 eller maila info@lionalpin.se

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...


Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.


Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin