Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Skidåkning i Wagrain i Österrike

 

 

Sista minuten till Wagrain

Sista minuten skidsemester till Wagrain är barnfamiljernas favoritresmål i Alperna. Våra restresor är till för dig som är flexibel och kan resa med kort varsel. Vår reserådgivare hjälper dig gärna att hitta en skidresa som passar dig.

350 km skidglädje

Wagrain i Österrike är definitionen av skidglädje för alla åldrar. 350 km välpreparerade pister i blått, rött och svart. Världscuptävlingarna i närområdet vittnar om pisternas höga klass som erbjuder utmanande skidåkning för skidentusiasten. I Wagrain finns skandinaviska skidlärare, ett stort skidsystem och breda backar.

Wagrain är en given favorit hos barnfamiljer som vill skapa en skidupplevelse att minnas. Oavsett om det är första, andra eller tredje gången ni åker till Österrike kan vi garantera att skidåkningen blir bättre för varje gång med goda möjligheter att utvecklas i det stora utbudet av pister. 119 km blå pist, 189 km röd pist och 42 km svart pist gör det lätt att förstå att Wagrain är skidorten för sann skidglädje oavsett ålder och skidåkning nivå.

Barnen i centrum

Den österrikiska byn erbjuder mer än fantastisk skidåkning. I närområdet finns ett vattenland med rutschkanor och utomhuspool. Snow Club har fler roliga aktiviteter som skattjakt, filmvisning och familjequiz. För dig som vill njuta av lugnet och uppleva det vackra snöklädda landskapet erbjuder Wagrain möjlighet att åka häst med släde.  

Våra prisvärda hotell ligger på gångavstånd till liften för att göra det enkelt för barnfamiljer. Som granne till liften får du ut så mycket som möjligt av skidresan och självfallet har alla våra hotell hög standard för er trivsel.

I våra restresor till Alperna ingår allt

I våra sista minuten paketresor till Österrike ingår alltid transfer och liftkort. Boka din skidsemester till Alperna och upplev äkta skidglädje. Boka enkelt online eller kontakta vår reserådgivare som hjälper de dig gärna. Du når dem via telefon 031-16 59 00 eller maila info@lionalpin.se

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...


Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.


Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin