Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Zauchensee för puderälskare, Österrike

 

 

Sista minuten till Zauchensee

Sista minuten skidresa till Zauchensee är skidorten för dig som vill ha skidåkning i centrum. Är du flexibel och kan resa med kort varsel får du en fantastisk skidupplevelse till ett extra förmånligt pris. Se alla våra sista minuten resor till Österrike nedan. Hittar du ingen restresa som passar dig, kontakta vår reserådgivare som hjälper dig att hitta en passande skidresa.

Utmanande och snösäkert skidområde

Zauchensee är beläget på 1350 m höjd som gör resmålet snösäkert och bra offpist möjligheter. Den mysiga byn har bara några få hotell, vilket ger möjlighet till att njuta av nypistade nedfarter helt ensam samtidigt som den relativt okända orten gör att du slipper liftköer. Skidåkningen är varierande vilket gör att det finns något för alla. För dig som är puderälskare finns det goda möjligheter utanför markeringarna.   

I Zauchensee behövs inga skidbussar men för den som vill kan man enkelt ta skidbussen en kort tur för att ta del av 350 km pist, perfekt dagstur avstånd. Med liften upp från Zauchensee kan du åka ner på andra sidan berget och vidare med buss till Flachuawinkl och Kleinarl. Skidområden med fler fina pister samt berömd snow park.   

Charmiga lugna Zauchensee

I Zauchensee har du allting du behöver inom ett bekvämt avstånd. Det är byn mitt i skidåkningens centrum, där hotellen har det mesta som behövs när liftarna har stängt. Den österrikiska byn är inte för dig som söker pulserande nattliv och stora shoppingmöjligheter. Zauchensee är en charmig liten skidort som andas skidåkning som passar familjer och par som vill ta det lugnt.

Det finns ingen mataffär i byn, utan närmsta ligger i grannbyn några kilometer bort. Av den anledning har vi inkluderat halvpension i alla våra hotell boendealternativ i Zauchensee. Vi erbjuder numera helt nya liftnära lägenheter som komplement till vårt Hotel Enzian.

I våra restresor till Alperna ingår allt

Transfer och liftkort är inkluderat i våra sista minuten paketresor till Österrike. Boka din restresa till Zauchensee idag för att ta del av det förmånliga priset. Boka din skidresa enkelt online, kontakta vår reserådgivare via telefon 031-16 59 00 eller maila info@lionalpin.se

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...


Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.


Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin