Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Zell am See i Österrike

 

 

Sista minuten till Zell am See

Sista minuten skidresa till Zell am See är resan för dig som vill ha en vacker naturupplevelse och njuta av fantastisk glaciärskidåkning. För dig som är flexibel och kan resa med kort varsel finner du våra restresor nedan. Vår reserådgivare hjälper dig gärna att hitta rätt skidresa för dig.

Glaciärskidåkning i Österrike

Zell am See har tillhört Lion Alpins skidresor i över 30 år. Snösäkert, 138 km pist och högsta åkhöjden på över 3000 m gör att Zell am See har allt för den perfekta skidresan. Blå- till svarta pister gör att det finns något för alla skidentusiaster, oavsett om du är nybörjare eller avancerad skidåkare. För härlig offpiståkning är det givet att gå upp tidigt för att ta del av nysnö på glaciären. Skidområdet har även ett flertal parker för den som vill roa sig med att hoppa, samt flera barnvänliga områden och möjlighet till skandinavisk skidskola.     

Zell am See bjuder på fantastisk naturupplevelse beläget vid sjön Zeller See omgivet av mäktiga alptoppar. Åkhöjden på 3000 m gör det till ett av de högsta i Österrike med vacker panoramavy över sjön och Österrikes högsta berg.

Upplevelser för alla

För dig som inte åker skidor är ett besök på glaciären ett måste för att njuta av utsikten. För dig som vill ta del av vandringsled finns det att tillgå även vintertid. Ta en promenad runt den vackra sjön och skäm bort dig själv med ett besök på Tauern Spa. Njut utomhus av den varma saltvattenpoolen med perfekt utsikt över glaciären.

Zell am See har en lugn och mysig atmosfär som känns genuint österrikisk. Caféer, restauranger och barer ligger längs med gatorna. Med trötta ben efter en upplevelserik dag i backen är afterski en självklarhet med möjlighet till fest in på småtimmarna.

I Zell am See erbjuder vi flera hotell med bekvämt avstånd till liften, trevlig atmosfär och hög standard. Välj det hotell som passar dig bäst, alla med sann alpkänsla

I våra restresor till Alperna ingår allt

Transfer och liftkort ingår alltid i våra sista minuten- och ordinarie paket skidresor. Boka din restresa till den österrikiska byn Zell am See idag, enkelt online eller med hjälp av vår reserådgivare via telefon 031-16 59 00 eller maila info@lionalpin.se

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...


Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.


Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin