Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

   

Tävlingen är avslutad

Se vinnaren här!

Från och med den 1 december 2015 kommer vi att leta högt och lågt efter Sveriges bästa skidbloggare. Vi kommer nominera ett inlägg i veckan och sedan välja ut månadens bästa. Varje månadsvinnare går sedan vidare till final i slutet på säsongen där vi korar en vinnare.

Priset är en skidresa för dig och en kompis till Lion Alpins egna Hotel Planai by Alpeffect Hotels i Schladming där du bloggar om dina upplevelser. Hotellet har Alpernas bästa läge med 10 meter till liften och resan går av stapeln säsongen 2016/2017.

Vi bedömmer inläggen efter:

Blogginlägget ska vara relevant för skidåkare och kan handla om skidåkning, tips som rör skidåkning, skidprylar, Alperna, eller något annat men fokus är såklart skidåkning. Vi letar enbart efter ett blogginlägg, hela bloggen behöver därför inte vara inriktad på skidåkning. Vi tittar på följande:

• Relevans för andra skidåkare
• Innehåll
• Kreativitet
• Användning av flera medier (exempelvis: bild, film, text, illustration)
• Det allmänna intresset för blogginlägget

Lion Alpins jury består utav Lion Alpins kontor i Göteborg

Vinn en bloggresa för två

Vinner du tävlingen får du inte bara möjlighet att kalla dig själv "Sveriges bästa skidbloggare", du får även en skidresa för dig och en kompis där du bloggar om din resa. Bloggresan kommer ske en vecka under skidsäsongen 2016/2017.

Detta ingår i bloggresan:

✓ Flyg tur/retur Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Salzburg
✓ Transfer till och från flygplatsen
✓ Boende inkl. frukost och middag
✓ 6-dagars liftkort
✓ Guideservice 24/7
✓ Ett flertal arrangemang

 

   

Så tävlar du

Vi kommer själva att leta efter relevanta skidinlägg men du kan även nominera ett eget eller någon annans blogginlägg genom att uppge länken till blogginlägget nedan. Är det ditt eget eller en kompis inlägg ber vi dig att även lämna dina kontaktuppgifter.

Vi kommer nominera ett inlägg varje vecka och månadens bästa veckoinlägg blir sedan månadsvinnare. I slutet på säsongen kommer vi ha 4 månadsvinnare. Vi kommer även nominera ett "wildcard" och till slut är det alltså 5 skidbloggsinlägg som har möjlighet att vinna skidresan. Alla månadsvinnare kommer även vinna ett hemligt tröstpris som skickas på posten.

Den 4 april 2016 kommer vi utse årets skidbloggare!

Vi kommer ta kontakt med alla som blir nominerade löpande.

   

Nominerade inlägg

   

031-16 59 00
LionAlpin