Hitta rätt för din skidresa vecka 10

Ge dig själv och hela familjen semesterkänsla på riktigt – med en skidresa till Alperna vecka 10. Med hela resan i ett paket är planeringen enkel och priset lätt att få överblick på. Vi erbjuder skidresor vecka 10 till österrikiska och Italienska Alperna. Boka ditt smultronställe här.

På äventyr under skidresor vecka 10

Upptäck Alperna för första gången eller återse platser där du själv har goda minnen – för att skapa nya med din familj. En skidresa till Alperna blir en perfekt chans för både vuxna och små att komma ut i välbehövd sol mitt i den mörka svenska vintern. 

De stora uppskattar de lite svårare backarna och bastu (som finns på flera boenden). För yngre förmågor och nybörjare bjuder Alperna på passande pister, kälkbackar och lekfulla skidparker med maskotar. På vissa hotell finns barn- och ungdomsklubbar, som hittar på en hel del roliga aktiviteter.

Hos exempelvis Grafenberg Resort och Hotell Planai får du barnrabatt. Titta på de olika resmålen och hotellen för att hitta det som passar just dig och din familj.

Lugnet ingår i skidresan vecka 10

När du bokar skidresor med Lion Alpin kan även du som förälder koppla av planeringshjärnan. Du får alltid:

  • 24/7 guideservice
  • Pris där liftkort och transfer ingår
  • Trygghetsgaranti på priset
  • Tryggheten av våra 30+ år som researrangör

På våra egna Alpeffect Hotels kan vi garantera extra bekvämligheter. Till exempel dukar vi fram härlig halvpension och har bastu. En perfekt kombo för återhämtning från alla äventyr du och familjen kommer hitta på. Så boka en av våra skidresor vecka 10!

031-16 59 00
LionAlpin