Boka din skidresa under vecka 7

Hitta din skidresa för vecka 7 här. Med Lion Alpin upplever du Alperna från deras bästa sida. Självklart med barn- och ungdomsvänliga boenden, där både du och resten av familjen kommer stormtrivas.

Få det där miljöombytet du har längtat efter – boka skidresor under vecka 7 med oss. 

Barnvänliga skidresor under vecka 7

Med solsäkra resmål, härligt långa backar och nya intryck trivs de vuxna utmärkt i Alperna. Men barnen då? Faktum är att Europas maffigaste bergskedja är perfekt för dem med. 

På många resmål finns barnvänliga aktiviteter och äventyr att hitta på. Flera av hotellen vi erbjuder har barnklubbar, skandinavisk skidskola och sällskapsrum.

Grafenberg Resort i Wagrain har till exempel Snow Club och Snow Break. De här två klubbarna ordnar massor av aktiviteter även när skidåkningen är klar för dagen.  

Om du har tonåringar, kika lite extra på Hotel Planai i Schladming. Här får du barnrabatt för gäster upp till 18 år och aktivitetsklubben Snow Zone bjuder in tonåringar till roliga aktiviteter. 

Få allt detta på din skidresa med Lion Alpin vecka 7

När du åker på paketresa med oss låter du som förälder någon annan ta över planeringen för ett tag. Du behöver inte rodda med stort och smått. Det är bara att boka och fråga guiderna när du undrar något. Kanske bäst av allt – det finns ingen fjällstuga som behöver städas av dig innan hemresa.

Med Lion Alpin får du alltid:

  • 24/7 guideservice
  • Liftkort och transfer i priset
  • Trygghetsgaranti utan extra kostnad
  • En researrangör med över 30 års erfarenhet

När du reser med våra egna Alpeffects Hotels kan du räkna med extra bekvämligheter, som halvpension och bastu. Ett perfekt sätt att säkra semesterns mat i förväg.

Så unna dig en välbehövd paus från vardagen och låt barnen upptäcka nya platser. Boka skidresor vecka 7 med Lion Alpin.

031-16 59 00
LionAlpin