Boka din skidresa för vecka 8

Ge både dig själv och barnen ett miljöombyte – med en skidresa till Alperna vecka 8! Lämna den svenska vinterns slask och mörker bakom dig och upptäck nya platser tillsammans med familjen. Med Lion Alpin får även du som förälder möjlighet att koppla av. Detta tack vare 24/7 guideservice, tryggheten av paketresa och ett pris där även transfer och liftkort ingår.

Åk på skidresa med barnen vecka 8

I Alperna är det både solsäkrare och snösäkrare än i Sverige. Dessutom är resmålen barnvänliga. Perfekt för skidresor vecka 8 med andra ord!

Oavsett om den yngre generationen i familjen har ensiffrig eller dubbelsiffrig ålder har vi mycket att erbjuda. Ända upp till 18 års ålder finns barnrabatt på Hotel Planai i Schaldming, som också bjuder in tonåringar till aktiviteter genom Snow Zone. 

Många av hotellen som våra resor går till passar utmärkt för dig med mindre barn, men ett extra slag vill vi slå för Grafenberg Resort. Här ordnar Snow Club och Snow Break massor av roliga aktiviteter. 

Missa inte att titta på vad resmålen har att erbjuda utanför hotellen. På många ställen i Alperna finns vattenland, lekfulla skidområden med maskotar och kälkbackar att variera skidåkningen med. 

Skidresor för vecka 8 – allt detta ingår

Slipp städa stugan i slutet av skidresan. Boka transport, boende, transfer och liftkort i samma pris. Unna dig helt enkelt att låta någon annan ta hand om det praktiska. 

När du reser med Lion Alpin ingår alltid:

  • Guideservice tillgänglig 24/7
  • Ett pris där liftkort och transfer ingår
  • Trygghetsgaranti – helt gratis
  • Att du reser med en researrangör med 30 års erfarenhet

När du väljer ett av våra egna Alpeffect Hotels kan vi säkra upp extra bekvämligheter. Inte minst halvpension, som säkrar maten åt dig och de små. Nämnde vi bastu för lite egentid?

Boka en av våra skidresor till Alperna för vecka 8 med Lion Alpin. 

031-16 59 00
LionAlpin