Hitta rätt för din skidresa vecka 9

Boka din skidresa vecka 9 och unna familjen ett sportlov i världsklass. Släpp krånglig planering och låt oss på Lion Alpin lösa det praktiska åt dig. Med oss köper du smidiga paketresor till härliga alpdestinationer, med massor av roligt för stora och små. Hitta rätt för dig bland våra skidresor vecka 9.

Skidresor vecka 9 – på äventyr i Alperna

Upptäck allt Alperna har att erbjuda! Oavsett om dina barn är tonåringar eller små finns det mycket att se och göra. Här hittar du också skidåkning för både nybörjare och erfarna.  

Titta närmare på hotellen för att se aktivitetsklubbarna som finns på ett antal boenden. Vissa är anpassade för tonåringar, andra för barn i yngre åldrar. Inte nog med att ni i familjen får en chans att ta paus från vardagen tillsammans, det finns dessutom nya kompisar att träffa!

På många orter i Alperna finns aktiviteter utanför hotellen att upptäcka. Inte minst vattenland, kälkåkning och hinderbana. Det varierar naturligtvis beroende på vart du åker vecka 9, så kika på det i förväg eller fråga oss om råd.

Njut av allt detta på din skidresa vecka 9

Att tillbringa vecka 9 på paketresa är ett perfekt sätt för dig som förälder att få koppla av så mycket som möjligt under lovet. Låt oss sätta ihop paketet och hör av dig till guiderna när som helst om du behöver hjälp. Allt detta ingår när du bokar med Lion Alpin:

  • Guideservice 24/7
  • Liftkort och transfer inkluderat i priset
  • Kostnadsfri trygghetsgaranti
  • Extra trygghet i och med våra 30+ år som researrangör

Så vad väntar du på? Boka en av våra skidresor under vecka 9!

031-16 59 00
LionAlpin